Jobbet Redovisningsansvarig till Engström & Hellman Advokatbyrå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsansvarig till Engström & Hellman Advokatbyrå publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Full-Time
Göteborg

ArbetsbeskrivningOm verksamheten

Engström & Hellman Advokatbyrå är en medelstor affärsjuridisk byrå inom huvudsakligen kredit- och inkassojuridik och fastighetsjuridik. Vi har 22 fantastiska medarbetare som är fördelade på våra två kontor i Göteborg och Stockholm. Vi är experter på att hantera såväl mindre som mer komplexa affärsjuridiska ärenden.

Under våra år av samarbete med våra klienter har vi upptäckt att de flesta värdesätter ett förtroendefullt samarbete med sin advokatbyrå mer än en byrå som bara finns där för slutlig granskning av ett avtalsutkast. Vår utgångspunkt är alltid att bemöta våra klienter såväl personligt som professionellt. Genom att ha fullt fokus våra kunder och behoven i deras verksamheter så skapar vi ett framgångsrikt samarbete. Ett samarbete där förståelse, punktlighet, moral och diskretion är centralt.Arbetsbeskrivning

Genom Jurek söker Engström & Hellman Advokatbyrå en självständig ekonom som trivs med ett helhetsansvar för ekonomin. Utöver ansvar för den löpande redovisningen och löner så spelar du en viktig roll som stöd till ledningen i budgetarbete, prognos och analys. Du hjälper till med att planera och utveckla nya rutiner för verksamheten och kommer med proaktiva förslag på förändringar och förbättringar.

Rollen inkluderar bl.a.:
• Löpande bokföring
• Skatte- och momshantering
• Bokslutsarbete
• Löner
• Ekonomistyrning
• Driva utvecklings- och förbättringsarbete av processer och rutinerVem är du?

Vi tror att du som söker dig till oss är en trygg, drivande och kommunikativ person med ett starkt affärssinne. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande och ett par års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete.

Som ensam ekonom på byrån är det viktigt att du känner dig bekväm med att ta ett helhetsansvar för ekonomin och att själv styra ditt arbete. Du motiveras av möjligheten att på sikt få vara med och bygga ett ekonomiteam i takt med att vi växer.

För att trivas hos oss så är det viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och gillar att arbeta både högt och lågt. Du lockas av blandningen av löpande bokföring och ekonomistyrning och förstår vikten av hela flödet. Vidare så motiveras du av förbättringar och kommer naturligt med nya tankar och idéer för att utveckla och effektivisera befintliga rutiner och processer. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.Du erbjuds

Vi är stolta över vår kultur. Att driva en advokatbyrå handlar om så mycket mer än juridik. Det handlar också om att låta våra värderingar genomsyra verksamheten. För oss innebär detta att vi värnar om våra medarbetare genom att vi, som en av mycket få svenska advokatbyråer, tecknat kollektivavtal för att garantera schysta arbetsvillkor. Likaså är ett aktivt samhällsengagemang en samvetsfråga för oss. Utöver att ta en aktiv del i samhällsdebatten uppmanar vi våra medarbetare att engagera sig politiskt och ideellt. Det gör vi för att det är naturligt för oss som advokatbyrå att vilja vara med och ta ansvar för samhället. Vi värnar också om en hållbar utveckling, bland annat genom ett aktivt miljötänkande.

Hos oss välkomnas till en familjär och icke-traditionell advokatbyrå. Vi hjälper och stöttar varandra och vi vinner tillsammans.
Vi har haft en stark tillväxt de senaste åren och förra året blev vi utsedda till ett gasellföretag. Vi har fortsatt tillväxt i sikte och hoppas därför att du ser fram emot möjligheten att få växa tillsammans med oss och att på sikt få vara med och bygga ett ekonomiteam.Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Engström & Hellman Advokatbyrå med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via [ Email address blocked ] för frågor. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR.


Referens

B292253D21C7452192C95175107C0E8F

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till