Jobbet Redovisningsansvarig till bolag på Lindholmen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsansvarig till bolag på Lindholmen publicerad av SJR AB

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

SJR söker för kunds räkning en Redovisningsansvarig för ett uppdrag på sex månader. Uppdraget startar i november och kan efter inhyrningsperioden leda till en anställning hos kunden.

Kundföretaget är i en expansiv fas och behöver nu utöka sitt ekonomiteam. Rollen innebär att ansvara för helheten inom redovisning med allt från löpande bokföring, momsredovisning, skattedeklaration och bokslut. Vidare ingår det analys och uppföljning av resultat.

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande. Du har erfarenhet av löpande redovisning och bokslutsarbete. Du behärskar excel på en avancerad nivå och vi ser att du har intresse för affärssystem. Som person ser vi att du är proaktiv i ditt arbete och lösningsfokuserad. Vidare är du är en självständig och kommunikativ person som vågar ta för sig. 

Ansökan 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Hanna Niklasson på 0704-71 59 01. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:

Referens

teamtailor-968897-182318

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till