Jobbet Redovisningsansvarig till Björn Borg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Redovisningsansvarig till Björn Borg publicerad av Mpya Finance AB

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi som jobbar på Björn Borg drivs av att få våra konsumenter att känna sig aktiva och attraktiva. För att kunna erbjuda slutkonsumenter produkter i världsklass, krävs inte bara passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse. Det krävs också ett team i världsklass som vill utvecklas tillsammans med företaget. Om du är en mode- och sportintresserad person med ett brinnande intresse för att göra skillnad så kommer du att passa in hos oss!

Vi söker nu en driven redovisningsansvarig som vill vara med och fortsätta utvecklas inom Björn Borg. Som Redovisningsansvarig ingår du i redovisningsgruppen och rapporterar till Redovisningschefen.

Tjänsten innebär redovisningsansvar för två bolag; Björn Borg Retail och Björn Borg Sweden med allt från löpnade redovisning till bokslut samt hantering av löner och skatter i samarbete med extern lönebyrå. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring och avstämningar för 2 bolag
  • Månadsbokslut, kvartals- och årsbokslut
  • Moms och skatt
  • Ansvar för hantering av löner och skatter, i samarbete med extern lönebyrå
  • Proaktivt arbeta för att redovisningen stödjer och följer verksamheten
  • Kontakter ut i organisationen
  • Bidra till processutveckling, driva projekt samt att utveckla användandet av affärssystemet
Din profil

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet av självständigt arbeta med kvalificerat redovisningsarbete. Vidare har du goda kunskaper i engelska och Excel. Har du erfarenhet från retail och/eller varulager samt Navision är det meriterande.

För att trivas i rollen som Redovisningsansvarig är det viktigt att du är noggrann, positiv, ansvarstagande och engagerad. Du trivs att arbeta i team och är analytisk och strukturerad samt van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i det ständigt pågående förbättringsarbetet liksom av att utvecklas vidare i rollen.

För att trivas på Björn Borg ser vi att du gillar att träna och trivs i en miljö som präglas av sportmode och stark team-anda.

Ansök och bli en av oss på Björn Borg

I denna rekrytering samarbetar Björn Borg med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Brisheim på telefon 070- 842 13 77 eller mail maria.brisheim@mpya.se

Björn Borg satte ribban. Denna legend förändrade tennisen från konservativ till en bubblande scen för människor med vinnarattityd och kämparanda. Hos Björn Borg AB är denne game-changer vår inspiration. Vi som jobbar på Björn Borg drivs av att få våra konsumenter att känna sig aktiva och attraktiva. För att kunna erbjuda slutkonsumenter produkter i världsklass, krävs inte bara passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse. Det krävs också ett team i världsklass som vill utvecklas tillsammans med företaget. Om du är en mode- och sportintresserad person med ett brinnande intresse för att göra skillnad så kommer du att passa in hos oss! Björn Borg är idag ett internationellt sportmodevarumärke vars viktigaste produktkategorier är underkläder och sportkläder. Vi finns representerade på ett 20-tal marknader.

Referens

9745929218c945b7a38c8c8a2785b98b

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ekonomi - inköp - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.