Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsansvarig till Asept jobb i Lund på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsansvarig till Asept på SJR AB

Redovisningsansvarig till Asept

SJR AB Lund, Skåne län Heltid

Asept International AB är ett innovativt produktföretag som utvecklar kundanpassade dispensers. Bolaget är idag Europaledande inom dispensers av livsmedel.

 Bolaget ägs av och är en del av börsnoterade Lagercrantz Group AB. Verksamheten har idag ca 75 anställda med en omsättning på ca 200 MSEK och består av sex legala enheter varav tre är i Sverige, två i Holland och en i USA. Bolaget har de senaste åren expanderat kraftigt, både organiskt och genom flertalet förvärv och planerar en fortsatt stark tillväxt de kommande åren.


Vi söker dig som framåtlutat vill axla rollen som redovisningsansvarig och som dessutom vill ta en aktiv och drivande roll i Asepts digitaliseringsutveckling. Tjänsten är placerad i Lund och du rapporterar till ekonomichef. Asept erbjuder en bred roll i en växande internationell miljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • självständigt bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • rapportering
  • kontakt med och rapportering till myndigheter
  • månadsavstämningar
  • löpande redovisning
  • årsredovisningar


Lämplig bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi att du har en ekonomisk eftergymnasial utbildning, gärna civilekonomutbildning och har några års relevant erfarenhet av arbete med redovisning. Det är meriterande om du har arbetat i Pyramid MPS, samt har erfarenhet från producerande företag med internationell verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Du tycker om av att få ta eget ansvar och driva dina frågor självständigt och du är van att arbeta mot deadlines samt prioritera och strukturera ditt arbete. Du drivs både av att utvecklas själv och att utveckla Asept som bolag och du är en ”doer” som hugger i där det behövs. Som person är du öppen för förändringar och värdesätter ett bra teamarbete.


Ansökan

I denna rekrytering har Asept valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennie Olsson på 076-6471619. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-09-24. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy [ Link removed ]   

Titel: Redovisningsansvarig till Asept

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1314656-271054