Jobbet Redovisningsansvarig sökes till vår kund utanför Hässleholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Redovisningsansvarig sökes till vår kund utanför Hässleholm! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Hässleholm

Arbetsbeskrivning

Nu letar vi efter en redovisningsekonom till vår kund utanför Hässleholm. Har du tidigare erfarenhet, relevant utbildning och vill ta ett steg vidare i karriären? Ansök då redan idag!

Information om uppdraget:

Till vår kund utanför Hässleholm söker vi nu en erfaren person som är beredd att axla rollen som redovisningsansvarig.

Du kommer i tjänsten som redovisningsansvarig hos vår kund få chansen att utvecklas och vara med på en spännande resa. Dina primära arbetsuppgifter kommer bestå av sedvanliga ansvarsuppgifter på ekonomiavdelningen som:

- Ansvara över det dagliga ekonomiska på avdelningen som; löpande redovisning, kostnader och leverantörer, kunder samt skatte och momsfrågor.
- Månadsbokslut/ årsbokslut.
-Rapportering, uppföljning och Budget.
-Likviditetsplanering och prognoser.
-Granskning av anbud och kontrakt.

Du kommer också som ansvarig över redovisningen strategiskt ansvara över kostnader. Du kommer också vara en av personerna som styr upp och strukturerar företaget för att optimera alla delar. Vår kund är ett stort och välkänt företag som värnar om sin personal där teamarbete anses vara nyckeln till framgång. Du ska därför vara beredd att hjälpa till där det behövs.

Detta är en direktrekrytering. Arbetstider är kontorstider, måndag-fredag.
Då vi rekryterar löpande till den här tjänsten så råder vi dig att ansöka så fort som möjligt.

Detta söker vi:

Som person ska du vara strukturerad och van att ta dig an mycket ansvar. Du ska ha relevant utbildning kopplat till tjänsten och gärna några års erfarenhet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

38390

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till