Jobbet Redovisningsansvarig med inriktning koncernredovisning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsansvarig med inriktning koncernredovisning publicerad av Newsec Property Asset Management Swed...

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Redovisningsansvarig med inriktning koncernredovisning som till arbeta i ett nära samarbete med vår kund. 

Din roll
Som Redovisningsansvarig med inriktning koncernredovisning ingår du i ett dedikerat team om 24 personer som säkerställer en trygg hantering av vår kunds ekonomiska förvaltning enligt gällande förvaltningsavtal. Du är en nyckelfunktion i teamet och en viktig samarbetspartner till vår kund. Du kommer självständigt arbeta med redovisning och rapportering direkt mot kund. Rollen innebär att du agerar rådgivande och bollar frågeställningar med revisorer, kund och teamet. Teamet och vår kund ser fram emot att välkomna dig som vill agera samarbetspartner och anta en konsultativ roll. 


ansvarsområde.

Dina ansvarsområden består bl.a. av:

• att självständigt planera, sammanställa och rapportera bokslut till kund
• att självständigt rapportera och vara kontaktperson och rådgivare till kunden
• löpande redovisning samt bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, moms, avstämningar, likviditetsplanering, m.m
• konsolidering av bolag enligt K3
• kvartalsvis konsolidera och rapportera enligt K3, med självständigt arbete i koncernredovisningssystemet AARO. 
• ansvara för likviditetsprognoser och kassaflöde
• ansvar för skatteplanering och beräkningar
• hantera fastighetsmoms, deklarationer samt jämkningsregler
• att tillhandahålla den övriga ekonomiska information kunden efterfrågar om sina bolag
• ansvar för att rutinbeskrivningar finns och är aktuella
• strukturera och redovisa intag av nya uppdrag/bolag /fastigheter
• revisorskontakter och myndighetskontakter 


kvalifikationer.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad. 
Du är en problemlösare som trivs med att driva ditt och teamets arbete framåt för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. För dig med ledarambitioner finns möjlighet till ett personalansvar för en mindre grupp. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund. Med ditt stora engagemang och proaktiva arbetssätt bidrar du till ett framgångsrikt teamarbete.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning samt varit i kontakt med koncernredovisning och K3. Vi ser gärna att du vill fördjupa dina kunskaper ytterligare inom koncernredovisning. Erfarenhet av skatteberäkning och kassaflöde samt tidigare erfarenheter av att arbeta i koncernredovisningssystem är meriterande liksom tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen. Dock inget krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och viljan att lära sig. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god nivå på dina kunskaper i Excel.

Din värdegrund 
Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Låter det här som någonting för dig? 
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Göteborg. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Berglin, på 0703-80 53 41 alt johanna.berglin@randstad.se. Ansökan sker via www.randstad.se. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!  

Referens

201287247

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till