Jobbet Redovisningsansvarig med högt engagemang har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsansvarig med högt engagemang publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vår kund är världsledande leverantör av fordon, maskiner och drivsystem och de är nu i behov av en redovisningsansvarig med högt engagemang till sitt befintliga team. Är du en driven och nyfiken person med kunskaper inom redovisning? Drivs du av utveckling och hanterar kontakter på ett exceptionellt sätt? Vill du utvecklas i ett sammansvetsat team? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

OM TJÄNSTEN
Syftet med rollen är att både interna och externa parter ska få en meningsfull, korrekt och rättvis juridisk person som kan tillhandahålla dem ekonomisk information. I rollen ska du se till att lagar och rapporter om överensstämmelse fullgörs. En mycket viktig del av arbetet är att ständigt uppdatera ändringar som sker i rapportering och implementering av redovisningsprinciper. Detta kommer att ske i nära samarbete med kollegor som sitter i Polen och Indien med ansvar för bland annat finansiell rapportering.

Ansvarsområde:

•Se till att den fullständiga ekonomiska informationen levereras till ansvariga
• Utföra dagliga kontroller och övervakningar inom alla relevanta redovisningsprocesser
• Se till att siffror analyseras och dokumenteras enligt interna riktlinjer
• Konsolidera, rapportera och leverera resultaten som framställs
• Tillhandahålla information till revisorerna
• Stödja de olika intressenterna under hela processen
• Vara en del av olika projekt på avdelningen 

OM DIG
Du har en akademisk examen inom ekonomi/finans eller redovisning. Vidare har du minst tre års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Vidare ser vi att du har bra kunskaper inom IFRS, FPP och skattefrågor. Ditt främsta arbetsverktyg kommer att vara Officepaketet, vilket vi gärna ser att du behärskar väl. Slutligen är det ett krav att tala samt skriva obehindrat på både svenska och engelska.

För att trivas i rollen som redovisningsansvarig är du en person som vill arbete i en internationell och flexibel miljö. Vidare strävar du efter att förbättra arbetsflödet och processerna. En viktig framgångsfaktor, förutom att ha en passion för redovisning, är att du är en sann lagspelare och har bra nätverkskunskaper. 

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: augusti/september 2019
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning på 6 månader

ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Iris Nemec - iris.nemec@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta: info@lernia.se

Referens

81130

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till