Jobbet Redaktionschef sökes till e-handelsföretag, direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Redaktionschef sökes till e-handelsföretag, direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Solna
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du goda ledarskapsegenskaper och är en stark kommunikatör med erfarenhet av redaktionellt arbete inom e-handel? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett svenskt e-handelsföretag för byggvaror som startades 1965 och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vår kund har kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund och har ett sortiment som omfattar bland annat uterum, växthus, fönster, dörrar och förvaring. Till deras marknadsavdelning i Solna söker vi nu en redaktionschef. Vår kund befinner sig på en spännande förändringsresa där du som redaktionschef får en viktig roll bland annat i arbetet med att utveckla företagets digitala kanaler och att säkerhetsställa att företagets varumärkesidentitet efterlevs och vidareutvecklas.

Som redaktionschef kommer du ha både en strategisk och operativ roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda, planera och utveckla arbetet i redaktionsteamet som består av webbredaktör, grafisk designer och marknadskoordinator. Du kommer vara delaktig vid rekryteringar och arbeta med att bygga upp teamet samt ansvara för att etablera nya processer och utveckla arbetssätt kopplat både till print och digital marknadskommunikation. Du ser löpande över prioriteringar och deadlines för redaktionsteamet samt avlastar det egna teamet i det praktiska arbetet vid behov.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd av vår kund som sitter i ljusa och fräscha lokaler i Solna. Tjänsten är på heltid med kontorstider och möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har erfarenhet av att leda redaktionellt arbete, gärna inom e-handel. Erfarenhet av SEO och/eller Content Marketing är starkt meriterande. Du har goda ledaregenskaper med förmåga att bygga långsiktiga relationer och delegera uppgifter.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara en stark kommunikatör med god förmåga att skapa tydlig, enkel och säljande marknadskommunikation. Du har en god förståelse för användarupplevelse i digitala kanaler. Vidare ser vi att du är initiativrik, resultatinriktad, organiserad och att du har en god samarbetsförmåga.

Låter denna tjänst som något för dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44084

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till