Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redaktör till Creative Studio jobb i Stockholm på Aller media

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redaktör till Creative Studio på Aller media

Redaktör till Creative Studio

Aller media Stockholm, Stockholms län Heltid

Aller medias Creative Studio är en inhousebyrå med uppdrag att konceptualisera, förmedla och distribuera kampanjer för alla Aller medias B2B-kunder. Hos oss får du arbeta med 25 olika varumärken som till exempel: ELLE, Femina och Motherhood. Där huvudsyftet att skapa underhållning och inspiration till kvinnor.


Om rollen

Som redaktör i Creative Studio står du på frontlinjen i distributionen av vårt kommersiella innehåll: På sajt, i print, på Facebook, Instagram, nyhetsbrev och med rörligt. Du jobbar tätt ihop med våra creative planners, med våra grafiska formgivare och produktionsledare. Du ingår i ett team med åtta personer.

Vi är många journalister i teamet då vi tar vårt kommersiella innehåll på stort allvar. Nativeartiklarna vi skriver ska distribueras i en redaktionell miljö under extremt starka varumärken och därför ställer vi höga krav på relevans och äkthet i våra kampanjer.

Tillsammans med en produktionsledare planerar du hela distributionen och ansvarar för optimeringen av ett samarbete med kund i alla våra kanaler på både lång och kort sikt men är inte rädd för att fatta egna beslut om situationen så kräver. Du vet vikten av omvärldsbevakning och identifierar viktiga händelser för målgruppen.


Vi söker dig som:

  • Älskar att vara först på bollen och när det går undan. Du är intresserad, uppdaterad och initierad med alla våra målgrupper: Kvinnor från 12-85 år!
  • Har aktuell erfarenhet av att jobba med journalistik och distribution på sajt, i print, på Facebook och andra sociala kanaler. Helst i redaktionella miljöer.
  • Har stor vana att arbeta med sajter som har omfattande trafik som du har kunskap i hur du följer i realtid och fattar beslut baserade på den data du ser.
  • Förstår och har kunskaper om olika trafikkällor och kan kvalitetssäkra att innehållet som produceras når målgruppen via rätt kanaler.


Vi letar efter dig som är van att skriva artiklar, köpa och analysera trafik samt summera utfall. Att utvärdera, ta åtgärder baserat på statistik, omvärldsbevakning och konkurrensanalys är en viktig del.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med högkvalitativt innehåll, starka influencers och varumärken och entusiastiska användare.


Vad vi erbjuder!

Hos oss får du en nyckelroll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både våra anställda, våra användare och våra kunder.


Sök!

Vi utvärderar kandidater löpande och vi kan komma att anställa innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten snarast - dock senast den 10 december 2021. Tjänsten är en heltidstjänst, med start omgående.

Du är placerad i Stockholm på vårt tillfälliga kontor på Birger Jarlsgatan, för vårt kontor på Humlegårdsgatan är just nu är under ombyggnad. Vi tillämpar ett arbetssätt som vi kallar för Life@allermedia vilket innebär en mix av arbete från våra kontor och från respektive medarbetares hemmakontor, eftersom vi tror att det skapar positiva effekter i vårt arbete och möjliggör mer balans i livet.

Vi ser fram emot din ansökan!
     

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1446634-310416