Jobbet Recruitment Coordinator till Academic Works Linköpingskontor har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Recruitment Coordinator till Academic Works Linköpingskontor publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vill du skaffa dig värdefulla erfarenheter inom rekrytering i en koordinerande roll med stort eget ansvar? I denna roll jobbar du med alla delar i rekryteringsprocessen i ett tätt samarbete med dina teamkollegor. Ditt största fokus är att koordinera och prioritera teamets arbete på bästa sätt samt att ge våra kandidater bästa service genom hela rekryteringsprocessen. Här jobbar du i en fartfylld, ansvarsfull och affärsorienterad miljö där ditt arbete är en viktig del för vår fortsatta framgång inom rekryteringsområdet.

I rollen som Recruitment Coordinator arbetar du med att stötta två av våra Recruitment Consultants där ert goda samarbete kommer att vara en förutsättning för att våra rekryteringsuppdrag ska kunna tillsättas. Din uppgift är att stötta dem i deras rekryteringsprocesser samt att ge våra kandidater och kunder bästa tänkbara service. Du jobbar proaktivt för att driva rekryteringsprocesserna framåt mot tillsättning och ansvarar för att delegera arbetsuppgifter till teamets deltidsanställda Staffing and Recruitment Assistants.

Rollen som Recruitment Coordinator är otroligt bred där du får möjligheten att utforma ett framgångsrikt samarbete tillsammans med dina kollegor. Rekryteringsteamet präglas verkligen av glädje, omtanke och goda samarbeten mellan samtliga roller där vi tillsammans arbetar för att nå våra mål. Men det absolut roligaste med min roll är att jag har fått möjlighet att agera karriärpartner till personer som söker sin nästa utmaning i karriären.
Såhär beskriver Elin rollen och varför hon trivts så bra i den. Då hon går vidare mot nya utmaningar internt söker vi nu hennes ersättare.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Kandidatprofil

Som Recruitment Coordinator kommer du arbeta med att:

* Koordinera och prioritera arbetet i rekryteringsprocesserna för att skapa en god struktur
* Ansvara för och vidareutveckla arbetet med kandidatnöjdhet i teamet
* Selektera ansökningar, genomföra telefonintervjuer och referenstagning samt på sikt genomföra egna fysiska intervjuer
* Administrera, exempelvis skriva annonser, kandidatpresentationer och registrera underlag i vårt affärssystem

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill skaffa dig värdefulla erfarenheter inom rekrytering i en resultat- och servicefokuserad vardag. Dina arbetsuppgifter kommer att utvecklas och utökas i takt med att du bygger på din kompetens.

* Har en akademisk examen inom exempelvis Human Resources, beteendevetenskap eller ekonomi
* Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
* Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift
* Har körkort B

Du har en god samarbetsförmåga och bygger och utvecklar goda relationer med både kollegor, kandidater och kunder. Då arbetsuppgifterna är av varierande karaktär ställs det krav på ett strukturerat arbetssätt för att bli framgångsrik i din roll. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel, orädd och att du har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Vidare är du pålitlig och tar ansvar för din uppgift. Du ser möjligheter där du stöter på hinder och driver ditt eget arbete framåt för att nå önskat resultat.

Till dig som vill lite mer.
Välkommen till oss. We reward ambition!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
* Lön: Månadslön med en fast del och en rörlig provisionsdel
* Placering: På vårt kontor på Drottninggatan i centrala Linköping
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15021606-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till