Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Recruitment Consultant till Academic Work jobb i Västerås på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Recruitment Consultant till Academic Work på Academic Work

Recruitment Consultant till Academic Work

Academic Work Västerås, Västmanlands län Heltid
Som Recruitment Consultant får jag ta ansvar för hela rekryteringsprocessen - från kravprofil, urval, djupintervjuer, tester, kandidatpresentationer, tillsättning och därefter uppföljning av rekryteringsuppdraget med kund och kandidat. Hos Academic Work finns kunskap, resurser och visioner som erbjuder mig en ständig möjlighet att vidareutvecklas både som rekryteringskonsult men också som person. Jag drivs av att få ha självständigt ansvar för mina kunder och rekryteringsprocesser och samarbeta nära våra säljare i en organisation full med ambition och med ett starkt varumärke i ryggen.


Om tjänsten
Så beskriver en av våra Recruitment Consultants sin upplevelse av rollen hos oss.

Som Recruitment Consultant är du ditt eget varumärke och bygger starka relationer till både kunder och till våra Account Managers. Dina arbetsdagar kommer vara varierande och innehålla många olika uppgifter. På Academic Work möts du av en stark teamkänsla och ett nära samarbete till både säljare och kollegor inom rekrytering och bemanning. I varje unikt uppdrag samarbetar du med någon av våra Account Managers som ansvarar för nykundsbearbetning. Ditt försäljningsansvar ligger i att driva försäljning på dina befintliga kunder, något du genom din affärsmässighet ser som en självklarhet.

I rollen som Recruitment Consultant kommer du att jobba med rekrytering inom alla våra affärsområden som IT, Teknik, Finance/ Service, Office and Logistics och får även möjligheten till affärsområdesspecifika utbildningar. I rollen blir du många gånger våra kunders HRBP och får även chans att arbeta konsultativt med att stötta organisationer i deras tillväxtfas utöver rekrytering i frågor som rör områden som employer branding, onboardning, personlighetstester och exitprocesser.

Arbetsuppgifter

* På ett engagerat sätt vårda kandidat- och kundrelationer genom relationsskapande, coachande och nära samarbeten.
* Driva dina egna rekryteringsprocesser, från start till mål.
* Proaktivt arbeta med att identifiera nya behov hos våra kunder och driva egen försäljning.
* Att bidra till att vår rekryteringsaffär utvecklas både i team, på kontoret och i organisationen i stort.

Vi söker dig som

* Har en relevant högskoleexamen inom exempelvis personalvetenskap, ekonomi eller dylikt.
* Har en god affärsförståelse och vilja att etablera goda kundrelationer. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med service i en kundorienterad miljö, med fördel inom B2B.
* Vill jobba med rekrytering och har en inneboende vilja att Beat Yesterday, everyday!
* Talar och skriver svenska flytande och goda kunskaper i engelska, då du kommer att arbeta med både svenska och internationella kunder.
* Innehar B-körkort alternativt planerar att ta körkort inom snar framtid.

Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av försäljning, HR, bemanningbranschen- och/eller rekrytering alternativt motsvarande erfarenhet som anses likvärdig.

Som person är du självgående och arbetar strukturerat för att driva dina processer framåt. När du stöter på problem fattar du egna beslut och tar stöd när det behövs. Vidare har du fokus på att bygga starka relationer till både kund och kandidat. Du har ett engagerat och lösningsfokuserat sätt, för att på bästa sätt tillmötesgå dina kunders behov och vågar agera som expert i dialog med kund. För att lyckas i rollen krävs att du är affärsmässig och orädd, du trivs med att arbeta mot uppsatta mål och har alltid affären i fokus på dina möten.

Dina förmånerWe reward ambition. Det betyder att i din roll som Recruitment Consultant kommer du att utvecklas genom vårt utbildningsprogram Career Steps. Dina karriärvägar hos oss styr du själv och vi ger dig förutsättningarna.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Januari eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak
* Placering: Du kommer ha din kontorstillhörighet på kontoret i Västerås fysiskt, men arbeta (remote) mot ett av våra Stockholmsteam med aktuella rekryteringsprocesser mot kunder i Stockholm.

Är du mer intresserad av att börja jobba direkt på våra Stockholmskontor, så söker vi just nu kollegor dit se annons: Recruitment Consultant till Stockholm

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans.

Vår kultur #weareacademicwork

* Vår kultur & våra värderingar
* Jobba med HR & Rekrytering hos oss
* Vår mission - We make people grow
* Instagram@academicwork
* Facebook
* LinkedIn @Academic

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059839-SE