Jobbet Recruitment consultant Finance har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Recruitment consultant Finance publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du rekryterare eller rekryteringskonsult-/specialist med ekonomierfarenhet? Kanske är du själv ekonom i botten, eller kanske har du erfarenhet av att searcha och rekrytera inom ekonomiområdet – oavsett vilket letar vi efter dig!

Rollen avser en heltidstjänst med placering på vårt huvudkontor i Stockholm.

Arbetsbeskrivning:

Randstad Finances rekryteringsteam i Stockholm är ett härligt gäng som just nu har händerna fulla av spännande uppdrag. Vi står inför en spännande förändrings- och tillväxtresa och letar därför efter en ny vän och kollega som har någon typ av tidigare erfarenhet av rekrytering inom ekonomiområdet, och som vill komma till oss och fortsätta med just det.

I rollen som rekryteringskonsult hos oss får du ett ombytligt uppdrag där du både har tryggheten i ett sammansvetsat team på hemmaplan, och utmaningen i en ständigt föränderlig kund- och uppdragslista. Ständig förändring präglar även de organisationer du jobbar med och mot bakgrund av det kan du komma att rekrytera alla möjliga typer av tjänster inom ekonomi, från erfarna redovisningschefer till nyexaminerade ekonomiassistenter, och vi tror att det är just det du tycker är roligt!

Vi på Randstad arbetar som 360 graders-konsulter vilket innebär att du har ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen från start till mål med allt vad det innebär i form av försäljning, behovsanalysarbete, urval, fördjupade personbedömningar, referenstagning mm.

Kvalifikationer:

För att känna att den roll vi erbjuder blir lagom utmaning för dig ser vi att du har någon form av akademisk examen och relevant yrkeserfarenhet inom rekrytering. Du har erfarenhet av ekonomi i någon form – antingen från studier, yrkesliv eller just ekonomrekrytering.

Vi vet att framgångsfaktorer för rollen som rekryteringskonsult är att trivas med mänskliga möten, att vara lyhörd och ha en förmåga att skapa förtroende samtidigt som man inte är rädd för att våga utmana och driva affärer till avslut. Dessutom älskar du försäljning!

Ansökan:
Varmt välkommen in med din ansökan. Sista ansökningsdagen är 13 oktober, men vänligen observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta rekryterande chef Business Area Manager Marika Lastell på 0724-519109.

Om oss på Randstad:
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens nästa största företag inom HR-service. Här arbetar vi passionerat med framåtriktad HR-service, människor och utveckling, både hos och tillsammans med våra kunder och alltid med människa och samhälle i centrum. Som en produkt av detta arbete utsågs vi i september 2017 till världens bästa HR-företag i social hållbarhet enligt Dow Jones Sustainability Index ('DJSI').


Referens

201235455

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till