SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Recruitment Consultant Interim jobb i Stockholm på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Recruitment Consultant Interim på Needo

Recruitment Consultant Interim

Needo Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du bli en del av vårt vinnande team? Vi på Needo söker nu en affärsdriven rekryterare till vårt affärsområde Needo Interim! Vi söker dig som vill vara med & bygga upp Sveriges mest kvalitativa och expansiva nätverk av konsulter inom ekonomi, IT/tech, HR, marknadsföring och inköp!

Om Needo
Vi är ett nischat bolag inom headhunting och Talent Acquisition som tillgodoser samtliga behov inom rekrytering, interim och konsultuthyrning. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För att vara en heltäckande leverantör inom People Management har vi etablerat fyra affärsområden; Needo Talent, Needo Interim, Needo Executive och Needo On-site.

Vi arbetar med några av Europas starkaste varumärken, allt ifrån stora internationella koncerner till nyetablerade e-handelsbolag och Scale-Ups! Vi är verksamma inom HR & Operations, Finance & Procurement, Commercial & Sales, IT & Tech och Engineering. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag och vårt mål är att alltid överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar.

Vi har nyligen tilldelats Dagens Industris prestigefyllda pris som Di Gasell-företag, vilket vi är mycket stolta över!

Om tjänsten
Vi söker nu en affärsdriven Recruitment Consultant till vårt affärsområde Needo Interim. Affärsområdet har som målsättning att bygga Sveriges mest kvalitativa & expansiva nätverk av konsulter inom ekonomi, IT/tech, HR, marknadsföring och inköp. Du kommer ingå i ett team bestående av tre personer som arbetar med interima konsult- och/eller managementbehov till våra kunder.

Ditt dagliga arbete kommer innefatta att kontakta potentiella konsulter, bygga nätverk & relationer, djupintervjuer, referenstagningar samt kontakta nya potentiella kunder/partners. Du får möjlighet att arbeta med processerna från start till mål och får ett stort ägandeskap i processen. Då processerna ofta har tajta tidsramar är det av största vikt att du är prestigelös och är duktig på time management. 

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har arbetat med försäljning och gärna inom B2B
  • Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av att arbeta som konsult, med fördel inom rekryteringsbranschen
  • Har ett brinnande affärsintresse
  • Är prestations- och målinriktad
  • Är prestigelös
  • Har en akademisk examen (vilket är ett krav) exempelvis inom ekonomi, HR, pedagogik, sociologi eller dylikt.

Om du arbetat med rekrytering tidigare är det positivt om du har drivit egna rekryteringsprocesser från start till mål, men detta är inget krav.
För att trivas i rollen trivs du i ett högt tempo och en föränderlig miljö, vidare letar vi efter dig som drivs av affärer och det personliga mötet samtidigt som du är en teamplayer som vill bidra i en snabbt växande organisation. Att bidra med positiv energi varje dag till dina kollegor, kandidater och kunder kommer naturligt för dig. Needo arbetar alltid mot tydliga mål och detta är något som du också drivs av!

Vad erbjuder vi?
När du startar i din nya roll inleds arbetet med en onboarding för att vi ska ge dig rätt verktyg att lyckas i rollen, samt lära dig hur vi arbetar i våra processer och våra system.

På Needo kommer det finnas goda karriärmöjligheter för rätt person. Vi ser därför gärna att du ser dig själv långsiktigt inom branschen.

Att ha kul på jobbet är något vi värdesätter högt och har bland annat en kommitté som anordnar AW:s och diverse event löpande. Förutom detta åker vi på konferens varje år och erbjuder goda förmåner för våra anställda.

Låter detta intressant?
Då ser vi fram emot din ansökan! Urval sker löpande.

Övrig information
Start: Enl. ök.
Plats: Östermalm, Stockholm
Lön: Fast + Provision

På Needo älskar vi att vinna, att vinna är att uppnå sitt mål. Vi vill alltid överträffa våra kunders, konsulters och kandidaters förväntningar och på detta sätt bidra till att fler uppnår sina mål!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: needo66536