Jobbet Receptionist vid behov har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Receptionist vid behov publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Skellefteå

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter

Som receptionist förväntas du administrera och hjälpa inpasserande med deras inpasseringskort samt hänvisa dem rätt inne på industriområdet. Samt att hantera växel och koppla samtal. Du kommer utöver detta ansvara för inkommande mail, och övriga administrativa uppgifter.

Din bakgrund

Vi söker dig med annan huvudsaklig sysselsättning. Kan du tänka dig att påbörja upplärning omgående, därefter arbeta extra vid behov och löpande? Då kan du vara den person som vi söker!

Vi ser gärna att du som söker är noggrann i ditt arbete och känner ansvar för arbetsuppgiften.

Erfarenhet av att bemöta och serva kunder genom kundtjänst, telefon, butik, reception eller liknande.

Personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad, förtroendeingivande. Vidare har du ett starkt driv och mycket god kommunikativ förmåga samt uppvisar en lyhördhet för kundernas eller de anställdas behov.  

För att lyckas i rollen bör du kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Kunskaper i övriga språk är meriterande. Vi förutsätter även att du har en god telefon samt datorvana.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställning via Lernia/Vid behov/Skellefteå med omnejd

Tillträdesdag

Omgående

Information

Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.

Eftersom urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt! Vid frågor gällande tjänsten ta kontakt med Bemanningssamordnare Zandelie Hällgren tel. 072-254 17 53

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.



 

Referens

44566

Liknande jobb

Butikschef EPH Skellefteå Skellefteå Elgiganten AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till