Jobbet Receptionist till MTR:s huvudkontor har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Receptionist till MTR:s huvudkontor publicerad av MTR Nordic

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att ge service, är självgående, strukturerad och gillar att ta mycket ansvar? Kanske är det just dig vi letar efter! Vi söker nu en erfaren receptionist till MTRs huvudkontor på Kungsholmen

En hållbar vardag– gör den möjlig med oss
Vi är femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikledare som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser. Vi söker dig som vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på www.mtrnordic.se.

Att arbeta som receptionist hos oss
Som receptionist hos MTR är du vårt ansikte utåt mot gäster och besökare. Hos MTR är det inte bara våra besökare som ska trivas och må bra, det gäller även alla som jobbar hos oss. Vi kan lova dig att ingen dag är den andra lik och med din sociala förmåga kommer du skapa många kontaktytor inom men också utom bolaget.

Detta är en tillsvidareanställning på 100%. Arbetstider är måndag-fredag 8-17.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

 • Ta emot besökare och kontakta besöksmottagare
 • Ta emot samtal
 • Administrera receptionens mailinkorg
 • Ansvara för accessbehörigheter, ID- och passerkort
 • Postsortering och ta emot inkommande och utgående post/bud/gods
 • Hålla receptionen och köket rent och snyggt
 • Hantera felanmälningar till fastigheter
 • Enklare åtgärder av fastighet/konferensrums utrustning/lösa inventarier.
 • Olika administrativa uppgifter

Andra uppgifter som ingår i rollen är bland annat att assistera vid ledningsgruppsmöten samt andra konferensvärdsuppgifter, rondera lokaler för att säkerställa att kök, konferensrum etc är i sin ordning, göra beställningar (luncher, visitkort, förbrukningsmaterial) samt ansvara för hjärtstartarutrustningen.

I receptionen kommer du att arbeta tillsammans med en kollega. Du rapporterar till Gruppchef Servicecenter. Start beräknas omgående eller enligt överenskommelse.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som receptionist hos oss på MTR är du en person som brinner för att leverera service i värdklass. Du är en social och stresstålig person som har förmåga att möta alla sorters människor med professionalism och ett stort lugn. Ordning och reda är ett av dina ledord. Du är en noggrann problemlösare som inte är rädd för att hugga i och lösa de problem du ställs inför. Vidare ser vi även att du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team.

Vidare har du

 • minst 1 års erfarenhet av att arbeta som receptionist
 • tidigare erfarenhet av telefoni och telefonväxlar. Gärna specifikt Telenors telefonväxel.
 • gärna en utbildning inom kundservice eller reception (meriterande)
 • Gärna en utbildning i HLR (önskvärt)

Det är också önskvärt om du tidigare har hanterat passerkort och accessbehörigheter samt tidigare arbetat som konferensvärd. Då du kan få möjligheten att möta både nationella och internationella besökare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Dina kunskaper i Officepaketet är mycket goda.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eyobe Tesfaye, Gruppchef Servicecenter natt, via eyobe.tesfaye@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester, detta för att säkerställa en inkluderande rekrytering som bidrar till en ökad objektivitet och rättvisa. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Nyckelord: Reception Kundservice Service Konferensvärd Kundmottagare Receptionist

Referens

1768_GS_MTRNordic

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till