SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Receptionist till McDonald’s huvudkontor jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Receptionist till McDonald’s huvudkontor på Academic Work

Receptionist till McDonald’s huvudkontor

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Nu söker vi en receptionist till McDonald's huvudkontor. Har du någonsin undrat vad som händer bakom restaurangerna, hur man planerar kring marknadsföring, eller framtagandet av nya produkter? Undra inte vidare, utan välkommen in bakom kulisserna i rollen som receptionist på huvudkontoret! Om du älskar service och trivs i ett högt tempo, välkommen att läsa vidare nedan och inkom med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.


Om tjänsten
På huvudkontoret i Skärholmen arbetar cirka 100 personer varje dag för att man i slutändan ska kunna leverera den perfekta Big Mac:en på hundratals restauranger runtom i Norden. Förutom funktioner inom ekonomi, IT, marknad, People Development och Operations återfinns även utbildningslokaler på huvudkontoret.

People & Development-teamet består av nio medarbetare varav Front Desk är en viktig del. Vi söker nu en receptionist som tillsammans med vår Office Manager ska ha ett helhetsansvar för receptionen.

Du erbjuds

* Att få tillhöra ett roligt företag med en inkluderande företagskultur
* Kompetenta och kunniga kollegor med många gemensamma aktiviteter som frukostar och AWs
* En trygg anställning

Arbetsuppgifter
I rollen som receptionist kommer du främst att samarbeta med vår Office Manager, och ditt huvudsakliga ansvar innebär att:

* Ta emot besökare
* Hantera telefon- och mailkontakt
* Göra beställningar av material till kontoret
* Sköta administration och posthantering
* Vara behjälplig dina kollegor på kontoret i diverse frågor

Tjänsten passar dig som trivs bra med service och har kunden i fokus, och vill ansluta till ett företag vars ledstjärna är Inkludering, och där saker och ting går fort!

Vi söker dig som

* Har en avslutad gymnasial utbildning
* Har tidigare erfarenhet från servicerelaterat yrke
* Har goda kunskaper i svenska och engelska

För att både lyckas och trivas i rollen krävs det att du har en stark servicekänsla och gillar kontakt med människor. Du får saker att hända och fullföljer dina arbetsuppgifter utefter satta deadlines. Då tempot kan växla upp fort krävs det också att du är effektiv och kan både planera och omprioritera din dag på ett flexibelt sätt.

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse, men gärna omgående
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Ett stenkast från Skärholmen i Stockholm
* Arbetet sker på plats i kontoret
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och McDonalds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonalds Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15070923-SE