SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Receptionist till kund i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Receptionist till kund i Göteborg på Randstad AB

Receptionist till kund i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid
Ansök på företagets hemsida


arbetsbeskrivning.

Har du som målsättning att alltid skapa positiva möten och sprida energi? Brinner du för service och vill utvecklas i en miljö med drivna och kompetenta kollegor?  Är du dessutom ordningsam och initiativtagande? Då har vi det perfekta jobbet för dig. Vi söker nu en ny receptionist till en utav våra kunder!

Just nu söker vi en receptionist till vår kund i Göteborg!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och initiativtagande. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.kvalifikationer.

Vi söker dig som är utåtriktad och brinner för att ge god service. Du får energi av att samarbeta med andra och du agerar alltid professionellt. Du skapar energi och ser ett stort värde i att ha ordning och struktur i ditt arbete. Du har ett agilt mindset och kan agera självständigt och med högt tempo om situationen kräver det. I detta är du kreativ och tar initiativ för att lösa problem och skapa förbättringar på egen hand. 

Det är meriterade att tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av att arbeta med service och support för organisationer och sprider en positiv energi omkring dig. Du har mycket god kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift.


ansvarsområde.

Tillsammans med andra supportfunktioner blir du en viktig stödfunktion till hela företaget och kommer erbjuda förstklassig support. Rollen är en viktig och central funktion för att få allt att gå ihop och ställer höga krav på service och kvalitet. Här arbetar du brett med praktiska arbetsuppgifter och administration. 

Det är en roll som förutsätter god samarbets- och lösningsförmåga, noggrannhet, initiativtagande, kommunikationsförmåga och proaktivitet. I tjänsten ingår traditionella receptionsuppgifter.

På det hela taget kommer du att ha en central och varierande roll med stora möjligheter att påverka hur företaget upplevs som arbetsplats.ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information kontakta Hugo Gejervall: [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201388988