Jobbet Receptionist sökes till välkänt företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Receptionist sökes till välkänt företag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att ge förstklassig service till kollegor och besökare? Har du ett gott kundbemötande, är socialt utåtriktad och trivs med administrativa uppgifter? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter en driven och serviceinriktad person som vill arbeta som receptionist på ett tjänstekontor till ett stort och välkänt företag.

I rollen som receptionist hos det aktuella företaget kommer du ingå i ett glatt, serviceinriktat och härligt team som är ansiktet utåt gentemot företagets besökare och interna kollegor.

Arbetsuppgifter som du kommer ha är följande:
• Ansvara för att välkomna och ta emot besökare
• Vara behjälplig vid mötesbokningar och administrativa uppgifter
• Hantering av samtal och mail samt andra frågor som besökarna kan tänkas ha.
• Ansvara för att förbereda möten och konferenser med alltifrån att köpa fika till att ordna powerpoints.

Tjänsten är på heltid och kommer starta så fort vi hittar rätt kandidat med förhoppning under januari månad. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult uthyrd till vår kund. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är i början av din karriär och är sugen på att komma ut i arbetslivet. Du brinner för service och mötet med människor. Vi ser att du som söker har viss erfarenhet sedan innan av serviceyrket, förslagsvis som receptionist, från butik, restaurang eller liknande. Det viktigaste är att du är van vid att jobba med människor och trivs med det. Vi ser gärna att du som söker har b-körkort. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.

Sökord: Kontorsansvarig, Administation, Reception

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51670

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till