SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Receptionist sökes till Stokab! på StudentConsulting

Receptionist sökes till Stokab!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Deltid
Ansök på företagets hemsida
Är du en serviceminded person som besitter god systemvana? Besitter du en administrativ ådra och är van att arbeta med många bollar i luften? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker Stokab en receptionist till deras kontor i Johanneshov. I rollen kommer din främsta arbetsuppgift innebära att ta emot externa besökare i receptionen, du kommer hantera felanmälningar, bokning och beställningar av faciliteter och service, hantera tillträde så som att lämna ut taggar enligt rutin och administration bland annat i form av att svara på e-postmeddelanden.

Dina arbetsuppgifter innefattar även:
-Godkänna fakturor och lägga beställningar i Agresso
-Posthantering och diariehantering i diariesystemet vid registrators frånvaro
-Övrigt förekommande varierande arbetsuppgifter

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar vid behov i Stokabs receptionen. Uppstart av uppdraget sker genom introduktion på Stokab i början av juni. Under sommaren förväntas du arbeta heltid under veckorna 29–32. Efter sommaren kommer det att finnas möjlighet att fortsätta arbete vid behov under ordinarie receptionist frånvaro. Arbetstiderna är förlagda måndag – fredag kontorstider. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter en gymnasieexamen. Ett krav är att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du besitter god data- och systemvana, i office-paket och något ekonomisystem. Har du erfarenhet av en liknande roll eller inom service är detta meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad, självgående med förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt med kvalité. Du är kommunikativ, förtroendeingivande och en stjärna på service och gott bemötande. Du är nyfiken, ställer frågor, vill förstå och utvecklas inom området.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 70190