Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Receptionist sökes omgående till AniCura jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Receptionist sökes omgående till AniCura på TNG Group AB

Receptionist sökes omgående till AniCura

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Två receptionister med servicekänsla och stort intresse för djur sökes omgående till AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd.

Brinner du för att leverera service på hög nivå? Vill du vara den första och sista personen som kunden ser i en spännande organisation där djuren står i fokus? Perfekt! Sök då rollen som receptionist till AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd i Norra Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och populärt djursjukhus med ca 45 000 besök per år, ett brett utbud av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar ca 250 personer, varav ca 70 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom en lång rad områden. Sjukhuset har nyligen genomgått en stor ombyggnation och är ett av Europas absolut finaste och mest moderna djursjukhus.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innefattar arbete i både receptionen och i vår butik med hund- och kattfoder samt tillbehör. Du är en del av kundens första och sista intryck och vill göra allt du kan för att ge kunden en positiv upplevelse av sitt besök hos oss. Du har en nära kontakt med både veterinärer och sköterskor och fungerar som en viktig länk mellan dem och våra kunder. Ingen dag är den andra lik och ditt arbete kommer bestå utav omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att ha nära kontakt med kunder och kollegor från alla yrkesgrupper. Du kommer ge service både internt och ut till kund och det kommer ingå ständigt pågående kompetensutveckling på arbetsplatsen via interna och externa utbildningsprogram.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten börjar med ett vikariat på 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Det kommer vara varierande arbetstider som förekommer på dag, kväll och även helgarbete.

VEM ÄR DU?

Vi letar efter dig som brinner för kundservice, som alltid har kunden i centrum och ett lösningsorienterat servicetänk i allt du gör. Du är nyfiken, utåtriktad och trivs med ett arbete som stundtals har riktigt högt tempo.
All utbildning och erfarenhet inom djurvård, djursjukvård och läkemedelshantering är meriterande men det viktigaste är att du har rätt inställning till service och en vilja att lära dig och utvecklas.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter delar av rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3650CABA75014F4DBCEA4F8FCAA9150B