Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Receptionist på deltid till, uppdrag på storbank vid Mall of Scandinavia jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Receptionist på deltid till, uppdrag på storbank vid Mall of Scandinavia på Academic Work

Receptionist på deltid till, uppdrag på storbank vid Mall of Scandinavia

Academic Work Stockholm, Stockholms län Deltid
Vid tillgängligt belägna Mall of Scandinavia ligger en stor bank, som via internserviceföretaget ISS, till hösten söker en flexibel och serviceinriktad student till sin stora, ljusa och inglasade reception (ja du hör!). Detta är uppdraget för dig som har möjlighet att arbeta vid behov under förmiddagar samt eftermiddagar och kan garantera förstklassig service gentemot besökare och medarbetare. Nuvarande och tidigare konsulter i denna roll trivs och har trivts mycket bra - så skicka in din ansökan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker för ISS räkning en receptionist till kontoret som ligger vid Mall of Scandinavia. Du kommer introduceras till uppdraget av en fadder för att på bästa sätt komma in i dina arbetsuppgifter.

Teamet som du blir en del av är positiva och professionella och vi ser givetvis att du kommer vara med och bidra till att bibehålla och utveckla den härliga kulturen.

Arbetstiderna är förlagda 08.00-12.00 måndag till fredag. Vi använder ett schemaläggningssystem där du och dina kollegor med framförhållning kommer kunna gå in och boka in er på pass. Det kommer även förekomma stängningspass mellan 14.00-18.00 samt event med varierad omfattning. Självklart ser vi även att ni hjälps åt och hoppar in vid tex sjukdom.

Under jul och sommar finns även ett ökat behov och därför ser vi gärna att du är intresserad av att arbeta mer under dessa perioder.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]Deltid: [ Link removed ] />
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att bemanna receptionen genom att välkomna besökare och tillhanda hålla exemplarisk service. Som ovan nämnt kan det även bli aktuellt med eventpass där du exempelvis får välkomna kunder och agera "värd/värdinna".

Du kommer till exempel att:

* Hjälpa interna medarbetare att boka konferensrum
* Ta emot besökare
* Ansvara för mailhantering (besvara eller vidarebefordra mail till ansvarig)

Tjänsten passar dig som är ute efter ett socialt och flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier.
Vi söker dig som

* Har en pågående utbildning på universitet eller högskola med minst 1 år kvar
* Har tidigare erfarenhet av servicerelaterat yrke
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då all intern kommunikation samt kommunikation med kunder och besökare.
* Har goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du arbetat i reception tidigare.

Som person är du...

* Självgående och problemlösande
* Samarbetsvillig
* Kommunikativ och serviceinriktad

ÖVRIG INFORMATION:

Start: Omgående

Omfattning: Vid behov

Placering: Mall of Scandianvia, Solna

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Information om företaget
ISS är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i norden. De tillhandahåller internservicepersonal så som receptionister och konferensvärdar. Med sitt breda tjänsteutbud frigör ISS resurser hos både privata företag och offentlig verksamhet.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060978-SE