Jobbet Receptionist på 50% till Ip-Only Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Receptionist på 50% till Ip-Only Uppsala publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Är du driven och vill ge en god service både internt som externt? Trivs du med att skapa ordning och reda? Här erbjuds du en varierad tjänst på ett företag med god sammanhållning och härliga lokaler vid Uppsala station.

Om företaget

IP-Only är en självständig, svensk Internet- och teleoperatör som främst riktar sig mot de mest krävande förbrukarna av data- och telekommunikation. Det som gör IP-Only unikt är kombinationen av kraften hos ett väl utbyggt eget fibernät med effektiviteten från en renodlad modern teknik och den personliga servicen hos en mindre organisation. Idag består organisationen av fler än 400 medarbetare och de behöver nu förstärkning till sitt kontor i Uppsala.

Arbetsuppgifter

Som receptionist på företaget är du den första kontakten för både medarbetare och besökare via receptionen och växeln. Dina arbetsuppgifter varierar och berör allt ifrån att ta emot samtal och koppla till rätt person, se över fakturor som berör receptionen, beställa kaffe och diverse. I rollen ingår även posthantering och att rengöra kaffemaskinen.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning
• Tidigare erfarenhet av serviceroll
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
• God system– och datorvana
Då du kommer att bemöta kunder både via telefon/mail samt via receptionen ser vi att du är serviceinriktad och alltid strävar för att kunden ska ha en bra upplevelse. Vi ser att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga då du ingår i ett nära team som ställer upp för varandra. Vidare tar du gärna egna initiativ och hjälper till där det behövs. Du har en positiv inställning till att lösa problem och ser inte någon uppgift för svår för att lösa.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Ip-Only har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Ip-Only en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: receptionist, värdinna, reception, administration, service, Stockholm, kontor, Uppsala, 50%, deltid

Referens

2275301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till