Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Receptionist/kontorsassistent till Saab jobb i Luleå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Receptionist/kontorsassistent till Saab på StudentConsulting

Receptionist/kontorsassistent till Saab

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Heltid
Är du social, utåtriktad och bra på att se vad som behöver göras i en verksamhet? Trivs du i en kombinerad operativ och administrativ roll? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi hjälper just nu Saab med att hitta sin nästa receptionist/kontorsassistent. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta inom ramen 07-17, flextid tillämpas. I denna process blir du anställd som konsult av StudentConsulting och uthyrd till Saab under en period på 6 månader. Är alla parter nöjda därefter erbjuds du fast anställning direkt hos Saab.

Som anställd kommer du att arbete i Saabs nyrenoverade lokaler på Porsön. Du blir del av ett expansivt kontor med medvind och tillväxt. Vi är ett lagom stort kontor för att behålla en familjär stämning, samtidigt som vi erbjuder all trygghet ett stort bolag innebär. Vi sätter ett stort värde i personlig utveckling samt balansen mellan arbete och fritid. Oavsett om du gillar skidåkning, skridsko, löpning, jakt, fiske så finns naturen oftast direkt runt knuten i Luleå.

I rollen som receptionist/kontorsassistent kommer du ansvara för såväl administrativa som praktiska sysslor. Du kommer att stötta verksamheten och dina kollegor med ett gäng olika arbetsuppgifter. I din roll kommer du bland annat arbeta med:

•Att välkomna gäster, administrera passerkort och p-platser
•Den dagliga driften av receptionen, du hanterar post, bud och administration av nycklar
•Bokning av konferenser och resor
•Inköp av fruktkorgar och kontorsmaterial
•Kontakt med fastighetsskötare och städfirma

Förutom detta har du det övergripande ansvaret över kontor och kök, du jobbar för att säkerställa en trivsam och representativ miljö för anställda och besökare.

Detta söker vi:

För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har fullständig gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Personlighetsmässigt är vi alla olika, och vi ser detta som en tillgång och en förutsättning för en dynamisk företagskultur där alla bidrar till fortsatt framgång. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara en person som älskar service, är lyhörd och lösningsorienterad med en utåtriktad och positiv personlighet. Du är en strukturerad, noggrann och ansvarstagande person som gillar att ge det lilla extra och sprida glädje omkring dig. För denna tjänst krävs ett trevligt och tillmötesgående sätt, en representativ personlighet och sunt förnuft. Vidare är det viktigt att du antingen kan eller obehindrat sätter dig in i och använder dig av relevanta verktyg som Microsoft Office och andra administrativa system.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering och önskar dig varmt välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare/konsultchef Therese Isaksson via mail på [ Email address blocked ] .

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59147