SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Receptionist jobb i Stockholm på Jobandtalent

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Receptionist på Jobandtalent

Receptionist

Jobandtalent Stockholms Län Heltid
Vi söker nu receptionister som kommer att rotera mellan kunder i Stockholm. Vi letar efter dig som är samarbetsvänlig, positiv och lojal.

I rollen som timanställd receptionist kommer du att bli upplärd hos ungefär tio kunder och därefter rotera mellan dessa. Tjänsten erbjuder varierande arbetsplatser, arbetsmiljö och möjlighet för dig att bredda ditt kontaktnät - perfekt för dig som är i början av din karriär.

*Som receptionist kommer arbetsuppgifterna att bestå av att;*

* Ge företag och tillhörande kunder ett trevligt bemötande och god service via reception, växel och mail.
* Vara behjälplig vid enklare administration, posthantering och på bästa sätt hantera olika typer av situationer som uppstår med genomgående hög servicegrad.

Tjänsten är en behovsanställning, där arbetet är förlagt på vardagar under kontorstider. Arbetet sker i varierande miljöer som karakteriseras av fräscha kontorsbyggnader vid spännande kunder i centrala Stockholm.

*Vi söker dig som har*
* Avklarad gymnasieutbildning och goda kunskaper i svenska och engelska; i både tal och skrift.
* Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
* Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av en liknande tjänst eller om du har servicevana (från handel eller restaurang) och goda kunskaper i Officepaketet.

För att lyckas i rollen som receptionist ser vi att du är social, driven och nyfiken. Vidare är du flexibel, tillsammans med en glad och positiv inställning. Trivs du dessutom i mötet med många nya ansikten, såväl kunder som kollegor, kommer du att bli en uppskattad receptionist.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 68715896