Jobbet Receptionist för framtida uppdrag i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Receptionist för framtida uppdrag i Göteborg publicerad av TNG

Sista ansökningsdag
Heltid
Göteborg
13 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du känsla för service och vill arbeta i en professionell miljö? Vi söker nu dig i Göteborg som vill arbeta inom reception.

Som receptionist är du den första kontakten mellan kund och det företag du representerar. Med ett professionellt bemötande och ett effektivt arbetssätt blir du en uppskattad resurs på ditt kontor. Detta är möjligheten för dig som vill arbeta med kombinationen service, kontor och administration

Nu söker vi dig som är tillgänglig inom kort och vill arbeta som receptionist för kommande uppdrag hos våra kunder i Göteborg.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som receptionist och konsult via TNG får du möjlighet att skaffa dig mycket erfarenhet på kort tid. Bra att också veta är att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att:

  • bemanna receptionen och visa besökare till rätta på kontoret
  • svara på inkommande samtal och koppla via växel till kollegor inom företaget
  • ansvara för posthantering, boka mötesrum, beställning av taxi, boka luncher
  • andra administrativa och proaktiva uppgifter där du är ett viktigt stöd till kollegorna

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som receptionist är du den första kontakten mellan kund och det företag du representerar. Med ett professionellt bemötande och ett effektivt arbetssätt blir du en uppskattad resurs på ditt kontor.

Uppdraget som receptionist är en del av vår bemanningsverksamhet i Göteborgsområdet, där du är anställd av oss på TNG och arbetar som konsult ute hos något av våra kundföretag. Då vi ofta får in uppdrag med kort varsel söker vi i första hand dig som är tillgänglig för anställning omgående och på heltid (80-100%).

VEM ÄR DU?

I receptionen är det mycket som kan hända samtidigt och för att kunna hålla fokus på effektivitet och proaktivitet behöver du ha god förmåga att prioritera och hantera många uppgifter parallellt. Du är positiv och kommunicerar enkelt med besökare och kollegor på ett tydligt och trevligt sätt, så att alla känner sig välkomna.

Den bakgrund vi efterfrågar är gymnasial utbildning och erfarenhet av ett servicerelaterat yrke. Det är meriterande om du har erfarenhet av reception sedan tidigare samt om du har telefonvana. Många företag har internationella kunder, och därför behöver du behärska svenska och engelska väl i tal och skrift. Du behöver även ha goda datakunskaper, framför allt inom Office-paketet, för att kunna arbeta effektivt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

5A056CCF0F3043BDBF647ECD655E7605

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till