Jobbet Receptionist/Ekonomiassistent till ITAB i Jönköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Receptionist/Ekonomiassistent till ITAB i Jönköping publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Brinner du för service och trivs med att kommunicera med människor? Gillar du siffror och administrativa uppgifter? I så fall är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Receptionist/Ekonomiassistent kommer du att vara företagets ansikte utåt och ta emot besök och telefonsamtal. Du kommer också arbeta med administrativa uppgifter och fakturering. För rätt person och kompetens finns det möjlighet att ta ytterligare ansvar inom ekonomi och reskontra.

På ITAB:s kontor i Jönköping arbetar ett 70-tal medarbetare och du kommer att ingå i HR/ekonomiteamet med 5 kollegor. Nyckeln till ITAB:s framgång är god stämning på kontoret och god arbetsmiljö.


Om företaget
ITAB är en av Europas främsta leverantörer av butikskoncept, kassadiskar, belysning, inredningar och butiksutrustning och har cirka 3 600 medarbetare runt om i världen med huvudkontor och produktionsanläggning placerat i Jönköping. ITAB är ett världsledande företag inom sin bransch och tjänsten som Receptionist/Ekonomiassistent ger dig möjlighet att utvecklas i ett spännande företag.

Tjänsten är ett föräldrarvikariat på 16 månader.


Din profil

Skallkrav:
• Lägst gymnasial utbildning
• Flytande svenska i tal och skrift
• God engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av likande arbetsuppgifter
• Erfarenhet av ekonomiarbete eller ekonomiutbildning
• Arbetat i något affärssystem tidigare, gärna Jeeves
• Erfarenhet av Officepaketet, främst Excel

Vi söker dig som är en självgående och nyfiken person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kan ta egna initiativ, trivs med varierade arbetsuppgifter och att vara företagets ansikte utåt.

Som person är du serviceinriktad, har alltid en positiv grundinställning samt hög social kompetens. Vi ser att du har god kommunikationsförmåga samt värdesätter kollegor och teamwork.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Dagtid, 90 %. Vikariat på 16 månader
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!


Referens

18432

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till