Jobbet Receptionist / våningsvärd sökes till ISS Facility Services! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Receptionist / våningsvärd sökes till ISS Facility Services! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du jobbat inom reception tidigare och är ute efter ett flexibelt deltidsjobb? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en receptionist på deltid till en av våra kunder, i denna roll kommer du att arbeta i receptionen för ett välkänt varumärke inom livsmedelsbranschen.

I rollen som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt och den första som besökarna ser när de kommer in. I arbetsuppgifterna ingår det att ta emot besökare, ta emot samtal via telefon och hantera lättare administration. I arbetsuppgifterna kommer man även att behöva hoppa in som våningsvärd vid behov. Som våningsvärd har har du en övergripande koll på lokalerna och agerar allt iallo. Du ser till så att allt ser fint ut i de konferenslokaler som finns och kan hoppa in som stöd vid lättare tekniska ärenden.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara studerande eller ha annan huvudsaklig sysselsättning. Det är ett krav att du har arbetat inom reception och har erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare. Du ska även ha en godkänd gymnasieexamen. Det är start meriterande om du har B-körkort!

Du ska ha ett trevligt och tillmötesgående sätt och förstår vikten av att alltid ha ett professionellt bemötande mot personal och kunder. Vidare ser vi att du är snabblärd, prestigelös och lyhörd. Du trivs i en administrativ roll och att få arbeta självständigt. Du ska behärska både svenska och engelska i tal och skrift väl samt ha en god teknisk förståelse.

Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag då intervjuer och urval sker löpande!

Om arbetsgivaren:

ISS grundades i Köpenhamn 1901 och har vuxit till ett av världens ledande företag inom facility services. ISS erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom cleaning, catering, security, property, support services samt facility management. ISS har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder i Europa, Asien, Nordamerika, Latinamerika och Stillahavsområdet och betjänar tusentals offentliga och privata kunder.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44338

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till