Jobbet Receptionist / Deltid / Extrajobb / Student har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Receptionist / Deltid / Extrajobb / Student publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Får du energi av att ge bra service och sprida glädje omkring dig? Bravura söker dig som motiveras av att ge arbetssökande ett första intryck i världsklass samt vara del av en kultur som andas engagemang och god gemenskap!

Om företaget

Bravura har utsetts till Gasellföretag sex år i rad och vi fortsätter vår expansiva tillväxt. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som har engagemang och trivs i en professionell och utmanande arbetsmiljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat!

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist är din huvudsakliga uppgift att ta emot Bravuras besökare i receptionen på ett vänligt och professionellt sätt. Du hanterar även växeltelefon och svarar på inkommande mail från kunder och kandidater. I rollen ingår även viss kontorsservice samt administrativa arbetsuppgifter som posthantering eller bokningar. Andra exempel på uppgifter kan vara att hantera felanmälan, ha kontakt med städbolag och fastighetsägare samt att vara behjälplig vid lokala arrangemang som exempelvis kundevent.

Formella krav

• Pågående eftergymnasiala studier med minst ett år kvar till examen
• Erfarenhet från ett servicerelaterat arbete
• Goda kunskaper i tal och skrift, även på engelska
• Telefon- och datorvana är meriterande

För att trivas i rollen är du en person som får energi av att ge god service och sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Du trivs med variation och förändring samt arbetar prestigelöst, noggrant och strukturerat i ett högt tempo. Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Hornstull
Lön: Fast lön
Omfattning: Deltid, 2-3 dagar i veckan, ca 5h/dag. Heltid under jul samt möjlighet till heltid under sommaren.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: receptionist, reception, administration, kontor, kontorsansvar, kontorsansvarig, service, assistent, deltidsjobb, extrajobb, deltid, administratör

Referens

2154401

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till