Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Reception och kontorssupport till Abetong i Växjö! jobb i Växjö på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Reception och kontorssupport till Abetong i Växjö! på Poolia

Reception och kontorssupport till Abetong i Växjö!

Poolia Växjö, Kronobergs län Heltid

Vill du vara ansiktet utåt på Abetongs huvudkontor i Växjö?

Om tjänsten
Till Abetong söker vi en serviceinriktad och lösningsorienterad person för reception och kontorssupport. Här kommer du b.la att serva division lantbruk med att boka mässor, sätta montrar och hålla kontakt med leverantörer. Du avlastar även administrativt VD, HR-chef och divisionschefer med ex framtagning och sammanställning av data i Excel, skapar presentationsmaterial i PowerPoint och ser därtill till att huvudkontoret i Växjö har det kontorsmaterial som verksamheten behöver. Vissa resor och övernattningar förekommer i samband med mässor och annat.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

* Serva division lantbruk
* Vara administrativt behjälplig gentemot VD, HR-chef och divisionschefer
* Förse kontoret med materialinköp

Vem är du?
Du är en person som är van att vara spindeln i nätet och tycker om när det händer saker runt omkring dig. Samtidigt är du strukturerad och kan prioritera arbetsordningen. Vidare har du lätt för att skapa och utveckla relationer, du har ett utåtriktat förhållningssätt och ser möjligheter där andra kanske ser hinder.

Om verksamheten
Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. Abetong har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige samt dotterbolag i Polen och omsätter ca 1,3 miljarder kronor. Abetong AB ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder.

Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge. Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om vår värdegrund REKO här www.abetong.se/sv/reko.

Hos Poolia hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60945