Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Reception Assistant till Academic Work Göteborg jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Reception Assistant till Academic Work Göteborg på Academic Work

Reception Assistant till Academic Work Göteborg

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Deltid
Brinner du för att ge service i toppklass och vill ha ett givande extrajobb vid sidan av dina studier? I receptionen på Academic Work möter du en energifylld vardag där ingen dag är den andra lik. Du ställs ständigt inför nya uppgifter och utmaningar där du får chansen att utvecklas. Är du en student i början av dina studier som trivs i en varierande arbetsmiljö med högt tempo? Välkommen till vår reception!


Om tjänsten
Så här beskriver en av våra Reception Assistants sin roll:

"Det bästa med att arbeta i receptionen på Academic Work är framförallt att vara omgiven av fantastiska kollegor och härliga kandidater som kommer på besök, men även att ingen dag är den andra lik. De varierande arbetsuppgifterna har både utmanat och utvecklat mig som person under mitt ett och halvt år i receptionen, erfarenheter som jag kommer att titta tillbaka på och bära med mig livet ut."

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Reception Assistant kommer du att tillhöra receptionsteamet. Teamet arbetar med att varje besökare hos oss ska ges en förstklassig upplevelse full av energi, värme och glädje. Som Reception Assistant är ditt huvudansvar att ge just det till alla du möter under en arbetsdag, både genom ditt bemötande och genom att vår reception ska ge ett trevligt och välkomnande intryck. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och receptionens fortsatta utveckling.

Din chef och din utveckling

Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll och för att få en så bra start som möjligt kommer du att få en gedigen upplärning med receptionsteamet. Vidare kommer du att få chans till personlig och professionell utveckling i en ung, hungrig företagskultur med en strävan att ständigt utvecklas, växa och trivas på jobbet. Tillsammans med dina kollegor i receptionsteamet jobbar ni mot att nå gemensamma mål som utvärderas kvartalsvis tillsammans med din chef.

Arbetsuppgifter

* Ge service utöver det vanliga till alla våra besökare, interna kollegor och till de som ringer vår nationella växel
* Säkerställa att receptionen alltid är städad och väl påfylld med exempelvis kaffe, dryck och tidningar
* Besvara frågor från kunder, konsulter och kandidater via mail
* Hantera interna ärenden och lösa diverse problem som dyker upp
* Ha kontakt med leverantörer och göra beställningar till kontoret
* Sträva mot att nå teamets gemensamma mål och bidra till receptionens utveckling av rutiner och arbetssätt

Vi söker dig som
har följande kompetenser:

* Problemlösande
* Strukturerad
* Serviceinriktad
* Självgående
* Flexibel

Vi söker dig som:

* Är student vid högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Då vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte har några utlandsstudier planerade under denna tid.
* Har arbetslivserfarenhet av att ge service till kunder
* Har B-körkort
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken

Vad är önskvärd erfarenhet?

* Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, att jobba med telefonen som främsta verktyg eller har jobbat i en reception tidigare.

Vår kultur #weareacademicwork

* Vår kultur & våra värderingar
* Vår mission - We make people grow
* Instagram@academicwork
* Facebook

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: 12-16h/vecka
* Placering: Gullbergs Strandgata 15
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan, så skickas du till vårt rekryteringssystem. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mailto:[ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059910-SE