Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

React Native utvecklare till YEPSTR jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
React Native utvecklare till YEPSTR på Academic Work

React Native utvecklare till YEPSTR

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Här får du möjligheten att vara med i ett start-up på vägen upp! Känns det motiverande att få omsätta din utvecklar-erfarenhet i ett bolag där du får växa tillsammans med företaget? Här får du ta del av generösa aktieoptioner, en bred roll där du får komma med precis hur mycket idéer du vill samt bli en del av ett företag och team som brinner för sin tjänst.


Om tjänsten
Yepstr har idag sveriges största och snabbast växande plattform för typiska tonårs/förstajobb. Yepstr vill att unga som vill fylla på CVt och tjäna extra pengar ska kunna göra detta och samtidigt premieras med ett professionellt nätverk och fler uppdrag. Användarantalet har ökat markant sedan 2020 och omsättningen likaså. Yepstr står nu inför en kapitalanskaffningsrunda och siktar på internationell etablering- och det är här DU kommer in i bilden!

Idag är de ett tiotal medarbetare på Yepstr och du får möjligheten att komma in i detta relativt tidiga skede och bli en del av företaget (på riktigt) genom att utöver lön även få ta del av aktieoptioner som kommer att växa tillsammans med er.

[ Link removed ] />

Arbetsuppgifter
Som React Native utvecklare hos Yepstr spelar du en stor roll i bolagets framfart. Du kommer att bli en del av ett litet och tight team där du får möjligheten att styra ditt egna arbete. Du kommer få fullt ägandeskap och tycker det är roligt att även bolla idéer med och involvera dina kollegor i det du skapat.
Vi söker dig som

* Har mycket goda kunskaper i React Native.
* Om du arbetat på ett större företag, har arbetat i minst ett utvecklingsprojekt
* Vid arbete på mindre bolag eller start up, har varit involverad i minst två utvecklingsprojekt.

I rekryteringsprocessen ingår ett kodtest som kommer att vara i TypeScript så det är en förutsättning att du känner dig bekant med detta.

Det är meriterande om du;
* Har arbetat på start up tidigare
* Har erfarenhet av back-end

Som person tror vi att du är problemlösande, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.

Övrig information

* Start: Enligt överrenskommelse
* Lön: Marknadsmässig lön och aktieoptioner. Friskvårdsbidrag och utbildningspott för att främja din utveckling på ett personligt plan.
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Stockholm, Gamla Stan med goda möjligheter till att jobba därifrån du önskar!
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Yepstr's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Information om företaget
Yepstr grundades med den enkla visionen att göra "framgång mindre avhängigt av varifrån man kommer - och mer avhängigt av vilket inre driv man har.".

Yepstr ger fler unga en möjlighet att tjäna pengar, bygga sitt CV, skaffa referenser och ta första klivet ut i arbetslivet. De erbjuder en pl(App)form som hjälper privatpersoner företag att snabbt och krångelfritt få hjälp av drivna Yeppar.

Företaget är i en start-up fas och står inför kapitalanskaffning och bäddar för internationell etablering.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059393-SE