Jobbet Randstad söker underkonsulter inom statlig rekrytering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Randstad söker underkonsulter inom statlig rekrytering publicerad av Randstad

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi Randstad söker underkonsulter inom rekrytering till upphandling med Kammarkollegiet!
Kammarkollegiet är just nu i process att upphandla ett nytt ramavtal för rekryteringslösningar. Kammarkollegiet är statens inköpscentral vilket innebär att ett ramavtal inom rekrytering kan användas av samtliga statliga myndigheter i Sverige. Vi på Randstad söker nu rekryteringspartners som vill lämna anbud tillsammans med oss.

Randstad erbjuder dig som rekryteringleverantör…
…att få arbeta med stora statliga myndigheter tillsammans med ett människoorienterat och innovativt globalt bolag. Randstad är ett engagerat, framåtlutat och härligt globalt bolag på frammarsch. Som Sveriges största HR-serviceleverantör har vi bred nationell närvaro och har en rad spännande avtal med privata och offentliga aktörer runt om i landet.

I avtal som vi har tillsammans med underkonsulter jobbar vi tätt med våra partners, vi har en nära dialog kring ersättning och upplägg. Det är viktigt för oss att båda parter är nöjda med samarbetet och får en lönsam affär. Med andra ord är vi måna om transparens i dialogen och vill bygga nära och långsiktiga samarbeten med våra underleverantörer. Ta gärna kontakt med oss för att veta mer om hur vi tänker oss att avtalet oss emellan ska se ut.

Vem söker vi?

  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då vi möter både medarbetare och kandidater som talar båda språken.
  • Du har kunskap och erfarenhet av metodiken och tillvägagångssättet kompetensbaserad rekrytering.
  • Du har relevant akademisk utbildning för exempel inom Human Resources, Beteendevetenskap, Psykologi eller likvärdig och minst 4 års erfarenhet av rekryteringsarbete, alternativt minst 7 års erfarenhet av rekryteringsarbete.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med uppdragsgivare inom statlig förvaltning.
  • Du har erfarenhet av att rekrytera både chefer och specialister och även viss erfarenhet av search.
  • Helst vara utbildad i, och certifierad användare av arbetspsykologiska tester, annars kan Randstad erbjuda utbildning och certifiering.
Intresserad av att lämna anbud med oss på Randstad?
Är du intresserade av att vara underleverantör hos oss, eller har frågor om anbudet är du varmt välkommen att kontakta: Maria Strömberg, 0733-434615, maria.stromberg@randstad.se; Elin Holthe, 0733-434913, elin.holthe@randstad.se

Sista datum att anmäla intresse för att ta del av anbudet är 2019-10-26
Notera dock att vi tillämpar löpande urval och att annonsen kan komma stängas tidigare.

Har du en funktionsnedsättning och har behov av stöd vid ansökan välkomnar vi dig att fylla i vårt formulär via: www.randstad.se/arbetssokande/jobb/stod-med-ansokan/201156485/ så kontaktar någon av våra supportmedarbetare dig.

Referens

201252134

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till