Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Randstad söker Regional Director till Stockholm & Uppsala jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Randstad söker Regional Director till Stockholm & Uppsala på Randstad AB

Randstad söker Regional Director till Stockholm & Uppsala

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Nu söker vi på Randstad en ny Regional Director Staffing till Stockholm & Uppsala. En perfekt roll för dig som vill kombinera din tidigare ledarerfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen med ditt brinnande intresse för att göra affärer. 

I denna roll så ansvarar Du för strategisk försäljning, externa nätverk och marknadsutveckling inom regionen. Vidare ansvarar Du för att coacha och utveckla Branch Managers på ett inspirerande sätt så att regionens säljaktiviteter genererar resultat och att deras team får bästa förutsättningar för att lyckas. Medarbetarna i regionen är vår viktigaste tillgång och du behöver ha dem i fokus i varje beslut i kombination med resultat och strategier framåt. Du är också ansvarig för att säkerställa att det finns samstämmighet mellan de system/processer som används inom regionen och Randstad Sverige. 

I denna tjänst rapporterar du till Director Staffing. Som Regional Director för Stockholm & Uppsala så ser vi att du bor i regionen och att du kommer att utgå ifrån något av våra kontor där. Tjänsten avser en heltidstjänst.


ansvarsområde.

Dina primära ansvarsområden innebär att:

• Vara ett föredöme för medarbetarna och stödja ledningens arbete, mål och strategier
• Utveckla och optimera verksamheten i regionen genom att leda andra chefer till framgång
• Coacha och utveckla medarbetare och team att nå sin fulla potential
• Driva produktutveckling, marknadsbearbetning och försäljning

I rollen ingår personal- och budgetansvar för både omsättning och resultat med kontinuerlig rapportering och uppföljning. Du ansvarar för en erfaren grupp Branch Managers som är placerade runt omkring i regionen och driver ditt egna regional ledningsgruppsarbete. Du kommer även att ingå i, och ha en viktig roll i, ledningsgruppen för Randstad Staffing. 


kvalifikationer.

Du har en stark affärsmässig drivkraft och en vilja att utveckla och coacha medarbetare för att de ska nå sin högsta potential och prestera sitt yttersta. Du vill fortsätta att utveckla Randstad Sweden till den lokalt och nationellt marknadsledande aktören. 

Du har en relevant akademisk examen och flerårig erfarenhet från en liknande roll i branschen. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från både inhyrning och rekrytering med fokus på såväl arbetare som tjänstemän. För det är hjärtat av vår affär. Du har ett stort nätverk av kunder och interaktionen med de är en av dina främsta motivationsfaktorer. Rollen kräver att du behärskar engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav då tjänsten omfattar en hel del resor i regionen.

Som person är du ett föredöme och har en stark drivkraft att leda andra med ett stort engagemang i det du gör. Du är trygg i dig själv och vill bidra med din erfarenhet av att driva en framgångsrik bemannings- och rekryteringsaffär. 

Vi ser också att du är en uthållig, resultatinriktad och modig ledare som agerar förebild för dina medarbetare genom att efterleva och marknadsföra våra kärnvärden: 

- To know, to serve, to trust, simultaneous promotion of all interest och striving for perfectionansökan.

Varmt välkommen in med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 december. Vänligen notera att vi gör ett löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201365767