Jobbet Randstad söker dig som vill jobba extra i Borlänge eller Falun har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Randstad söker dig som vill jobba extra i Borlänge eller Falun publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Nu söker vi dig som har B-körkort och vill jobba extra. Är du en driven person som kan axla ansvar och tar eget initiativ? Då kan du vara vår nästa konsult.
Just nu har vi många spännande samarbetspartners som efterfrågar extrapersonal som kan arbeta flexibla tider. Uppskattar du varierande arbetsuppgifter och har lätt att ta till dig nya instruktioner, då har vi garanterat ett jobb till dig!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.


ansvarsområde.

Vi samarbetar med flera företag och därför kan arbetsuppgifterna variera. Men några exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Budbilsförare
• Lagerarbete
• Administration
• Kundtjänst
• Industriarbete


kvalifikationer.

Det är viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Vi ser gärna att du har B-körkort. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Ansök redan idag, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Linnea Nyström linnea.nystrom@randstad.se eller Helge Broen helge.broen@randstad.se

Referens

201303307

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till