Jobbet Randstad Future Talent Trainee - Life Sciences har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Randstad Future Talent Trainee - Life Sciences publicerad av Randstad AB

Jobbet utgår om 6 dagar
Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du ta ett språng ut i karriären, utveckla dig själv och ta dig an nya utmaningar? Studerar du eller har du nyligen tagit en examen inom naturvetenskap eller teknik? Är du driven och ser dig själv som en "T-profil" som både har intresse för bredden och djupet?

Då kan vi erbjuda dig en omväxlande start på karriären genom vårt unika traineeprogram. Bli en del av Randstad Future Talent Trainee  och ta din personliga utveckling och karriär till nästa nivå.


ansvarsområde.

Som Trainee på Randstad Future Talent kommer du arbeta som konsult inom ditt specialistområde. Som konsult får du möjlighet att bredda dina kunskaper kring olika företag, branscher och roller. Du kommer även få hjälp stärka dig själv inom personlig utveckling. Med hjälp av oss samt legitimerade psykologer får du som trainee i en grupp om ett dussin traineer inom Life Science, Engineering, Technologies och Finance en skräddarsydd utbildningsplan. Den personliga utvecklingen berör bland annat stresshantering, kommunikation, samverkan, målsättning, ledarskap och innovation. Vår utbildningsplan, som vi valt att kalla School of work, är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över. 

Kombinationen av konsultuppdrag, personlig utveckling och vidareutveckling inom ditt specialistområde kommer ge dig en raketstart på karriären och du kommer få erfarenheter och utveckling som få personer får uppleva sina första år i arbetslivet.


arbetstider.

Heltid


kvalifikationer.

Vi riktar oss främst till dig som är intresserad av industrin och gärna vill jobba i produktionsnära uppdrag där kvalitet är centralt. Vi söker dig som snart tar examen eller har 0-2 års arbetslivserfarenhet. 

Meriterande är att du sedan tidigare har arbetat inom läkemedelsindustrin och har erfarenhet från kvalitetsarbete, exempelvis GMP-reglerad laboratorieverksamhet. Det är även meriterande med erfarenhet av kvalificering/validering av utrustning samt erfarenhet av kvalitetssystem.

Du trivs i rollen som konsult, gillar högt tempo och är intresserad av att utmana dig själv. Du har ett stort intresse att dela med dig av dig själv samtidigt som du är nyfiken på andra och vad du kan lära dig av dem. Vi samarbetar med större och mindre kunder inom Life Science över hela Mälardalen med uppdrag i bland annat Stockholm, Uppsala, Södertälje och Strängnäs. Som trainee förväntas du delta på aktiviteter och lägga tid och engagemang på programmet. Du ska känna dig bekväm i att skriva och prata både svenska och engelska.ansökan.

Rekryteringsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan. För kännedom börjar alla antagna traineer sina enskilda uppdrag på olika datum och har tillsammans en gemensam kick-off för det personliga utvecklingsprogrammet.

Referens

201300801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till