Jobbet Ramparbetare till Arlanda med start under hösten har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ramparbetare till Arlanda med start under hösten publicerad av StudentConsulting

Heltid
Uppsala
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du tillgänglig från den 17 augusti och tycker om att arbeta fysiskt och under högt tempo? Sök då tjänsten som flygplanslastare där dina arbetsuppgifter blir att hantera resenärers bagage!

Information om uppdraget:

För SAS räkning söker vi flygplanslastare på 75% till Arlanda flygplats. Vi söker dig som vill vara en del av ett engagerat team och som vill ge SAS kunder bästa möjliga service.

I rollen som flygplanslastare är dina arbetsuppgifter att se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas på ett serviceinriktat och säkert sätt. För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under högt tempo och under bestämda tidsramar då SAS har många avgångstider varje timme. Flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Därför är det av stor vikt att du kan ta dig till Arlanda Flygplats under flexibla tider.

SAS erbjuder, mer än en spännande arbetsplats, möjligheter till vidareutveckling med kompetensförsörjningar och karriärmöjligheter. Det är hög trivsel då SAS arbetar för att öka sammansvetsningen bland kollegor och team och har förmånliga avtal.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av SAS Ground Handling efter genomförd utbildning. Tjänsten är på 75% och du kommer erbjudas en provanställning med chans till förlängning. Det finns mycket goda möjligheter att jobba heltid. Beräknat startdatum är den 17 augusti. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag, intervjuer och urval sker löpande!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i god fysisk form då arbetet inkluderar många tunga lyft. Du bör vara ansvarstagande, stresstålig och gilla att arbeta i grupp. Du är flexibel och initiativrik med en positiv inställning till förändringar. Då arbetstiderna är varierande är det viktigt att du är en energifylld person oavsett tid på dygnet. Du ska kunna starta 17 augusti och deltaga i en utbildning som pågår under 4 veckor.

Vi ställer följande grundkrav för tjänsten:
- Treårig gymnasieexamen (gymnasiebevis krävs)
- Körkort av minst klass B
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- Kunna genomföra ett alkohol- och drogtest utan anmärkningar senare i processen
- Godkänt belastningsregister från Polisen
- Det är meriterande om du kar körkort av klass C
- Kunna visa upp intyg och dokument på vad du gjort från 2013

Om arbetsgivaren:

År 1946 gick svensk, norsk och dansk flygtrafik samman och bildade SAS. SAS upprätthåller idag högsta frekvens av avgångar till och från Skandinavien och förbinder mindre regionala flygplatser med större nav. Som en del av Star Alliance flyger SAS deras kunder till 1300 destinationer över hela världen. SAS vision är att göra livet enklare för Skandinaviens frekventa resenärer. Med SAS blir du en del av ett samhälle som upplever enkla, glada och tillförlitliga tjänster, levererat det skandinaviska sättet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42922

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till