Jobbet Rala söker glad och social säljare som värnar om goda relationer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Rala söker glad och social säljare som värnar om goda relationer publicerad av Skill

Heltidsanställd
Göteborg
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Tänk dig att få göra skillnad för människor i deras vardag och skapa förutsättningar för både stad och land. Föreställ dig hur du också får vara med och bidra till utveckling av hållbara samhällen. Nu har du chansen att bli en del av oss på Rala, vi är en familj och vi drivs av vår erfarenhet, våra ambitioner och vår önskan om att göra saker rätt från början – nu behöver vi dig för att bli ännu bättre.

Om företaget
Rala har varit en del av fiberteknologins framväxt i Sverige sedan 1988. Hos Rala finns ett komplett sortiment av högkvalitativt material för byggandet av fibernät och ett tjänsteutbud som stödjer nätägare och andra under vägen till ett robust framtidssäkert fibernät. Branschen uppvisar mycket hög byggtakt i Sverige och internationellt är expansionstakten stark. Rala siktar högt och har ambitioner att revolutionera projekten för utbyggnad av publik infrastruktur för telekommunikation, både i Sverige och utomlands.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en viktig kugge i att marknadsföra och sälja Ralas produkter och tjänster, i första hand till nätägare och entreprenadföretag inriktade på att bygga fibernät. Rollen är en nyckelposition med frihet att under ansvar utveckla nya samt befintliga kundrelationer. På Rala eftersträvar du långsiktiga samarbeten med fokus på närhet, tillgänglighet och flexibilitet. Som säljare finns du med längs hela resan och utöver försäljning bistår du kunderna med rådgivning, konsultation och utbildning i såväl projekt som kring systemlösningar och produktval. I din roll kommer du att ingå i ett framgångsrikt och kompetent säljteam med goda utvecklingsmöjligheter och högt i tak. Till stor del arbetar du självständigt men har samtidigt tillgång till ett internt stöd både från teamet och övriga kollegor. Tjänsten innebär en hel del resor i regionen och du kommer även att delta på mässor och andra event.

Din profil
För att trivas i rollen ser vi gärna att du har någon form av teknisk bakgrund. Har du säljerfarenhet av tekniska produkter och tjänster ser vi det som meriterande, men ditt affärsmässiga driv och förmåga att bygga relationer är av större vikt. Vi ser att du fungerar bra i en självständig roll med stort egenansvar samt trivs med att nätverka och knyta nya kontakter. Vidare är du kommunikativ och kan på ett bra sätt representera Rala. Som person strävar du hela tiden framåt, är målinriktad samt har lätt för att samarbeta. Är du också en van förhandlare med förmåga att skapa förtroende hos kunder och uppdragsgivare, tveka inte att söka tjänsten!

Ansökningsförfarande
Välkommen med din ansökan som består av ditt CV och brev där du motiverar varför du vill bli vår nya kollega. Vi jobbar med löpande urval men vi har tid att vänta på rätt person för tjänsten så ansök senast 2018-09-30. I den här rekryteringen samarbetar Rala med Skill och vid frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala: johan.zizala@skill.se / 031-380 33 22.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3657

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till