Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

RA Motor rekryterar Platschef job in Uppsala at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
RA Motor rekryterar Platschef på Poolia

RA Motor rekryterar Platschef

Poolia Uppsala, Uppsala län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Som platschef hos RA Motor erbjuds du ett varierande arbete i en erfaren och växande verksamhet. Du får en central roll med mycket ansvar och överblick över hela verksamheten. Som Platschef har du ansvar att utveckla och driva bolaget framåt. RA Motor är i en expansiv fas där drivkraften är att utveckla bolaget, ge personlig service, stort engagemang och ha återkommande nöjda kunder. På anläggningen i Uppsala jobbar ett 40 tal personer i dag.

Om tjänsten
I rollen som Platschef ansvarar du för att driva verksamheten framåt. Du är ansvarig för att driva projekt, bidra till att upprätthålla en god nivå och lönsamhet inom bolaget samt öka försäljningen. Vidare är du ansvarig på plats för att bidra till kvalité i vardagen gentemot kunderna. Du kommer tillsammans med säljare och avdelningsansvariga delta i dialog kring hur man hanterar specifika kundfall och löser detta på ett professionellt sätt.

Utöver dessa uppgifter kommer du även följa upp varje avdelnings resultat med respektive avdelningschef samt stötta dessa i sitt arbete. Du utvärderar personalbehovet på varje avdelning och avgör om det finns ett behov av nyrekrytering/omflyttning m.m. för att förbättra verksamheten. Vidare är du ansvarig för personalfrågor, bibehålla goda interna samarbeten, utveckla arbetsmiljön på arbetsplatsen, sammankalla och leda platsmöten. Du kommer även vara högst delaktig i att komma med utvecklingsförslag och nya affärsidéer.

Vem är du?
Då du kliver in i en central roll i företaget tror vi att rätt person har flerårig dokumenterad erfarenhet av ledande befattning/befattningar. Gärna med erfarenhet av produktförsäljning.
Att coacha och motivera dina medarbetare för att nå gemensamt satta mål är inget nytt för dig. Detta har du även bevisat på tidigare arbetsplatser. Du är självklart självgående men sätter ett stort värde i att vara en god lagspelare.

Som person är du driven, lösningsorienterad, strukturerad och har förmågan att skapa rutiner. Rollen kräver social kompetens då du ska kunna skapa ett öppet och förtroendeingivande samtal med människor samtidigt som du behöver agera professionellt i alla situationer. Du är inte rädd för att genomföra förändringar som kan gynna verksamheten men du förstår att dessa måste informeras och motiveras för personalen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på RA Motors anläggningen vid södra infarten till Uppsala.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.

Om verksamheten
RA MOTOR är en fullserviceanläggning för Honda, Hyundai, Subaru, Maxus och Sun Living samt en av landets större aktörer på begagnade bilar. Företaget är grundat 1998. Vi är ett 40 tal personer som arbetar i anläggningen vid södra infarten till Uppsala. Under de senaste åren har vi vuxit kraftigt och omsättningen uppgick till över 500 mkr föregående år! Och mer än 2300 sålda bilar!
Hos oss på RA Motor är det personlig service med stort engagemang som gäller.

 

Rekommenderade jobb

RA Motor rekryterar Platschef
Poolia Uppsala Heltid
Servertekniker Windows
Quest Consulting Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Supporttekniker till servicedesk
Quest Consulting Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60034