Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rörmärkningsprojekt inom industri jobb i Norrköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rörmärkningsprojekt inom industri på Uniflex

Rörmärkningsprojekt inom industri

Uniflex Norrköping, Östergötlands län Heltid
Jobbeskrivning
Jobbeskrivning Vi söker en person som har erfarenhet inom industri och är intresserad av att vara behjälplig med ett projekt hos kund. Du kommer vara ute på plats hos en av Norrköpings största processindustrier och arbeta med översyn, rondering och märkning av rör till anläggningen. Projekt beräknas vara klart vid årsskiftet men det finns goda möjligheter till förlängning inom projektet eller på andra avdelningar för rätt person.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper Vi söker dig som är självgående och har tekniskförståelse. Har du jobbat inom industri tidigare är det meriterande. Då du stundtals kommer befinna dig på hög höjd är ett krav för tjänsten att du inte är höjdrädd. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55988