Jobbet Rörläggare till Entreprenadenheten på VA SYD har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rörläggare till Entreprenadenheten på VA SYD publicerad av VA SYD

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Om arbetsplatsen

VA SYD bidrar till ett hållbart samhälle genom att leverera friskt dricksvatten, hantera dagvatten, rena avloppsvatten och ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi är 400 medarbetare som arbetar med stort engagemang för en hållbar utveckling. Vår verksamhet omsätter en miljard kronor per år.

På VA SYD arbetar vi aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. 2018 blev vi ett certifierat Great Place to Work® vilket innebär att VA SYD uppfattas som en bra arbetsplats av våra anställda. För att klara vårt uppdrag även i framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som speglar den omvärld vi verkar i. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och bidra till att utveckla vår verksamhet.Arbetsuppgifter

Vill du ha ett utmanande jobb där du tillsammans med dina kollegor bidrar till en viktig samhällsfunktion? Trivs du med att arbeta mycket ute och med kroppen? Då ska du läsa vidare! Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du ges mycket eget ansvar.

VA SYD växer med ytterligare en kommun och vi behöver förstärkning till Rörnätsavdelningens Entreprenadenhet. Här arbetar vi i huvudsak med entreprenadarbeten på vatten- och avloppsledningsnätet samt serviceåtgärder i anslutning till VA-beredskapen. På enheten är vi ett 20-tal medarbetare, de flesta rörläggare med olika specialistkunskaper.

Som rörläggare består dina arbetsuppgifter av att utföra schakt-, rörläggnings- samt markarbeten på VA-ledningar inom verksamhetsområdet. Arbetet drivs i form av projekt eller uppdrag av varierande storlek. Vi utför även serviceåtgärder i samband med VA-beredskapen.

Vi är noga med att arbetet sker med hög säkerhet och kvalitet. Tjänsten är placerad i Malmö men geografiskt jobbar vi i VA SYDs medlemskommuner. Vi har fast arbetstid klockan 7.00 till 16.00. Beredskap kan komma att ingå framöver.

Vi ställer upp för varandra och uppskattar gemenskapen på arbetsplatsen. Du kommer självklart att få tillgång till vårt gym. Här har du möjlighet att avsätta en friskvårdstimme av din arbetstid i veckan för träning. En bra balans mellan arbete och fritid är också något vi är måna om.

Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling kring arbetsmetoder, rörmaterial med mera. Våra arbetsuppgifter är utvecklande och vi följer teknikutvecklingen inom vårt område.

Om du har frågor om jobbet kan du ringa Valter Maringelli eller Krister Larsson (telefonnummer hittar du under Kontaktpersoner). Du kan också läsa mer om våra pågående projekt och arbeten i gatan här: http://www.vasyd.se/Driftinformation/Arbeten-i-gatan.Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

• Svensk medborgare (tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll)
• B-körkort (det är meriterande om du har C och BE-körkort)
• En avslutad gymnasieutbildning, gärna inom bygg och anläggning, VVS eller liknande
• Datorvana (eftersom vi arbetar med digital rapportering)
• Står bakom våra kärnvärden Miljö, Kvalitet, Engagemang och Lyhördhet

Allra helst söker vi dig som är utbildad rörläggare/anläggningsarbetare inom bygg- och anläggningsteknik, diplomerad rörläggare eller på annat sätt har skaffat dig likvärdiga kunskaper. Det är också positivt om du har några års erfarenhet inom yrkesområdet, men viktigast är att du har en vilja och ett engagemang att arbeta som rörläggare. Samarbete och förmågan att utvecklas är viktiga egenskaper. En bra servicekänsla är också önskvärt eftersom du har mycket kundkontakt i jobbet som rörläggare. Erfarenhet av svetsning i plast är ett stort plus i kanten.

Välkommen med din ansökan!Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Tillsvidare.Ansökan

Referensnummer:   VASYD - 633

Gör ansökanÖvrigt

VA SYD befinner sig i en expansiv fas, eftersom befolkningen i sydvästra Skåne växer och våra samhällen förtätas och byggs ut. Viktiga samhällsfunktioner som vattenförsörjning, avloppshantering och avfallsinsamling är självklara förutsättningar för ett hållbart samhälle. Förutom befolkningstillväxten bidrar bland annat även klimatförändringar och nya lagkrav till att dessa samhällsfunktioner står inför stora utmaningar. Därför har VA SYD nya ambitiösa mål från 2019:

• Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
• Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
• Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
• Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
• Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
• Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv.
Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

http://www.vasyd.se

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Referens

15AB3DCF657C4407A44C61C63D9A6D3D

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till