Jobbet Rörläggare sökes till flexibel tjänst i Skåne! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rörläggare sökes till flexibel tjänst i Skåne! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Vellinge

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad rörläggare och ute efter en ny utmaning på ett växande företag? Då har vi möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en rörläggare för en direktrekrytering till vår kund i Vellinge. Företaget utför service och reparationer av värmepumpar och kylsystem. De är placerade i Vellinge men utför arbeten hos deras kunder i hela Skåne. Företaget växer och expanderar på marknaden vilket gör att de nu söker efter en ny medarbetare.

Tjänsten som rörläggare innebär att du kommer åka runt till kunder i hela Skåne och utföra arbeten. Du utgår hemifrån och din arbetsdag kommer vara från 7:00-16:00.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara utbildad rörläggare. Eftersom du kommer arbeta i hela Skåne är B-körkort ett krav.

StudentConsulting sköter denna rekrytering men du kommer bli anställd direkt av företaget. Tjänsten kommer inledas med en provanställning på sex månader.

Detta söker vi:

För att passa i tjänsten och på företaget tror vi att du är social och serviceinriktad, som person är du lojal och pålitlig. Företaget är kända för sin höga kvalitet och det är därför viktigt att du som söker är noggrann.

Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat, tveka därför inte utan skicka in din ansökan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48715

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till