Jobbet Rörkonstruktör till WSP har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Rörkonstruktör till WSP publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du Rörkonstruktör och har erfarenhet av Autocad 3D eller Plant 3D? Söker du efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kund WSP söker vi en Rörkonstruktör till deras kontor i centrala Göteborg. I rollen som Rörkonstruktör kommer du att arbeta med tekniska projekt inom piping/rörkonstruktion. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med projektledare och på sikt kommer du få leda delprojekt på egen hand.

Tjänsten är på heltid och planerad att starta efter sommaren men det finns möjlighet att starta innan för dig som önskar.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Ett par års erfarenhet av rörkonstruktion inom industrin.
- Relevant högskoleutbildning.
- Kunskap inom Autocad 3D och/eller Plant 3D och/eller PDMS eller liknande verktyg.
- Behärskar svenska och engelska i såväl skrift som tal.

Har du tidigare arbetat i en konsultroll är detta meriterande.

Som person ser vi att du är självgående, drivande, ansvarstagande och social. Vidare innehar du en god samarbetsförmåga, är idérik, kommunikativ och lösningsorienterad. Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag du urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

WSP är ett av världens ledande analys - och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. WSP har totalt 40 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har WSP 4 000 medarbetare. WSP Process erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom process- och energiindustri. WSP Process är organiserade i tre sektioner: Fordon, Energiproduktion & Distribution samt VA-process & Energigas.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42592

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Junior Elkonstruktör till Sweco Göteborg Academic Work
Cadkonstruktör Göteborg FMR - Din HR-Partner
Quality Management Engineer Göteborg Semcon

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till