Jobbet Rörkonstruktör till Jacobs Engineering i Stenungssund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rörkonstruktör till Jacobs Engineering i Stenungssund publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stenungsund

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren rörkonstruktör som vill utvecklas vidare på ett världsledande företag inom branschen? Då kan Jacobs vara ett alternativ för dig. Hos Jacobs Sweden AB får du chansen att arbeta i en kreativ och stimulerande miljö med utmanande projekt. 

Med 70 000 anställda i cirka 30 länder har blivit en av världens största och bredaste leverantörer av tekniska tjänster. Deras vision är att leverera lösningar för en mer hållbar och sammanhängande värld och inriktar sig främst till projektgenomföranden, från förstudie till komplett genomförande.

Tjänsten är placerad i Stenungsund där all kompetens för att driva EPCM-projekt finns samlad med samtliga discipliner representerade. Med en bred expertis inom ett flertal yrkesområden och platser runtom i världen så ger Jacobs sina anställda möjlighet växa i sina arbetsroller och ta sig an nya utmaningar anpassade till deras önskemål och företagets behov.

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga mål som Piping Engineer/rörkonstruktör är att ansvara över att underhållsprojekten, med fokus på rörkonstruktion, levererar inom rätt tidsram och kvalitet. Projekten varierar i storlek och kommer beröra både små och medelstora investeringsprojekt. En viktig del av rollen och arbetet är att koordinera globala integrerade leveranser och leda projekten i mål.

Du kommer att:

 • Utföra designarbetet i enlighet med kundens förväntningar och krav gällande tidsram, schema/planering och budget genom tät kontakt och uppföljning
 • Arbeta proaktivt för att upptäcka och kommunicera ut förändringar i rörkonstruktionens omfattning
 • Utrusta och förse rörleveranser så som isomerier, rörlayouts, skissar etc. i enlighet med kundens förväntningar
 • Utföra rörspänningsberäkningar
 • Ta fram tekniska specifikationer
 • Ta fram MTO:er (listor över material och dess mängder och typer som krävs för att bygga en konstruerad struktur)
 • Delta i leverantörsdokumentations-recensioner
 • Delta i interdisciplin kontroll
 • Delta i kostnadsberäkningar och planering av projekt
 • Supportera vid montage
 • Förmedla konstruktionshjälp och stöd på plats
 • Arbeta i enlighet med både kundens och Jacobs egna säkerhetsprocedurer och kvalitetskrav

 

Din bakgrund

Vi ser att du har en gymnasial- eller högskoleingenjörsexamen, alternativt en YH/KY-utbildning inom rörkonstruktion eller motsvarande. Vidare har du vana av att arbeta med Office-paketet och AutoCad. Meriterande är erfarenhet från 3D CAD-program som PDMS, SmartPlant, samt spänningsberäkningsprogram som Caepipe. Slutligen pratar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Det är meriterande om du har arbetat i CAEPIPE samt har arbetserfarenhet av 3D program så som PDMS eller SP3D. Har du dessutom arbetat som Lead tidigare är det mycket meriterande. 

Personliga egenskaper
En förutsättning för att lyckas och trivas i denna roll är att du är flexibel, strukturerad, anpassningsbar och har mycket god samarbetsförmåga. Då det är ytterst viktigt att kunna prioritera och organisera konstruktionsarbetet tar vi förgivet att du besitter dessa egenskaper. Dina kunskaper, erfarenheter och din personlighet har tränat dig i att vara riktig duktig på att kommunicera på ett tydligt, informativt och konkret sätt. Du har en proaktiv attityd och bidrar till en trygg, effektiv och säker arbetsplats, sist men inte minst bidrar du till nöjda kunder.

 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Stenungsund

Tillträdesdag

Efter överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

 

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Ansvarig rekryterare

Sandra Hamdi, sandra.hamdi@lernia.se

Referens

41247

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till