Jobbet Rörisolerare med erfarenhet sökes till Eskilstuna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rörisolerare med erfarenhet sökes till Eskilstuna publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Eskilstuna

Arbetsbeskrivning


Framtiden söker just nu en rörisolerare till Eskilstuna som gillar att jobba självständigt och trivs med att ha kundkontakt. Låter det som något för dig? Sök idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som rörisolerare kommer du isolera rör ute hos slutkund, du kommer ha tillgång till företagsbil i dina resor ut till kunder. Du kommer att arbeta mellan 07-16 men det kan förekomma resor till andra städer dock inte med övernattning. Det kommer vara mycket självständigt arbete som kommer kräva att du klarar av att ta ett stort ansvar för ditt arbete. Du behöver också ha lite praktisk erfarenhet av rörisolering sedan tidigare för att snabbt kunna bli självgående. En vanlig arbetsdag kommer du samla ihop material, åka ut till kund för att montera isoleringen samt göra mätningar på plats.

Om företaget
Vår kund jobbar med att isolera ventilationssystem och rör för att skydda byggnader från energiförluster, brandspridning och problem med kondens. Dom startade 2013 och är idag 6st anställda.

Din profil
Skallkrav:
- Erfarenhet inom rörisolering minst 6 månader
- Svenska i tal och skrift
- B-Körkort

Meriterande:
- Yrkeskompetensbevis
- Utbildningsbevis i lift

Personliga egenskaper:
Du klarar av att ta ansvar för ditt arbete och ser till att det blir gjort. Du tycker om att jobba självständigt och tycker att det är viktigt att göra ett bra jobb men på ett effektivt sätt. Du gillar att ha kontakt med kunder och har lätt för att ta nya människor.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid 07-16.
Placering: Eskilstuna
Lön: 29 194kr
Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

21929

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till