Jobbet Rådgivare sökes för tjänst på heltid i centrala Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Rådgivare sökes för tjänst på heltid i centrala Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du en driven, motiverad och tävlingsinriktad person? Motiveras du av resultat och försäljning? Då kan du vara den vi söker.

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu drivna personer som vill jobba som rådgivare. Som rådgivare arbetar du dagligen med att hjälpa privatpersoner till en bättre privatekonomi. Detta genom att kartlägga privatpersoners lånesituation och erbjuda dem en kostnadsfri och bindningsfri tjänst men syftet att förbättra deras lånesituation. Du ska hitta den bästa lösningen för dina kunder och hjälpa dem att spara pengar genom att jämföra banker och försäkringsbolag. Du använder telefonen som ditt främsta verktyg likaså din sociala och målmedvetna personlighet.

Du kommer att gå ett 4-månaders trainee-program som lägger grunden för vad tjänsten som rådgivare innebär. Du kommer att arbeta mot högt uppsatta mål för att bli expert på tjänstens alla delar. Efter dessa 4 månader fortsätter du som diplomerad Rådgivare och registrerad försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen.

Detta söker vi:

Du som söker ska ha en akademisk examen eller motsvarande kompetens/erfarenhet och ha tidigare erfarenhet av prestationsbaserat arbete. Du ska kunna kommunicera utmärkt i både tal och skrift i Svenska och Engelska. Vidare ser vi att du har hög arbetsmoral, är disciplinerad och alltid vill uppnå höga resultat. Du ska ha en positiv inställning och attityd, älskar att prata med nya människor och gillar att arbeta efter uppsatta mål.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41294

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Stockholm).