Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rådgivare/Kundrådgivare till Lowell! jobb i Göteborg på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rådgivare/Kundrådgivare till Lowell! på Bravura

Rådgivare/Kundrådgivare till Lowell!

Bravura Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vill du bli en del av ett team som präglas av nära sammanhållning och högt engagemang? Trivs du i en roll där du får ta stort eget ansvar och med goda utvecklingsmöjligheter? Lowell i Göteborg söker nu drivna och sociala personer som vill jobba som kundrådgivare.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lowell.

Om företaget

Lowell i Sverige, tidigare Lindorff, bildar tillsammans med systerföretagen i Danmark, Finland och tidigare Intrum Justitia i Norge en nordisk enhet inom Lowell-koncernen sedan mars 2018. Hela Lowell-koncernen sammantaget består av 4400 anställda totalt, varav 850 har hemvist i Norden. I Sverige har Lowell kontor i både Stockholm och Göteborg med totalt 250 anställda. Lowell erbjuder helhetslösningar och tjänster inom kredithantering och omfattar allt från betaltjänster, fakturering, inkassotjänster, köp av förfallna eller osäkra fordringar och omfattande analystjänster. De arbetar med modern teknologi och smarta metoder för att skapa och säkerställa en trygg och välfungerande kreditmarknad för alla i samhället.

Koncernen har en stark värdegrund som genomsyrar hela verksamheten. Kulturen och filosofin präglas av ambitionen att leverera best practice, pionjärskap genom nytänkande och innovation samt överträffande av kunders förväntningar. Dessa värdeord utgör också grunden för hur den dagliga verksamheten bedrivs och hur beslut fattas.

Arbetsuppgifter

I din roll som rådgivare i Lowells inkassosystem är du en del av Lowells Contact Center där du fungerar som länken mellan fordringsägare och den som ska betala. Din uppgift blir att, tillsammans med personen som ringer in, hitta den bästa lösningen på den uppkomna ekonomiska situationen. Utöver inkommande samtal kommer du också att dagligen hantera mejl från kunder och klienter samt administrativa uppgifter. Vidare ingår du i ett team som präglas av högt engagemang och god samarbetsförmåga där man tillsammans hjälps åt, samtidigt som man har roligt på arbetsplatsen och nära till skratt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Du har en fullständig gymnasieexamen
• Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
• Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom service
• Meriterande om du kan prata finska

Vi tror att du som söker är en person som trivs i en roll där du får ge god service till andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs i en roll där du får sätta dig in i andra personers perspektiv, vara lyhörd och lyssna in din omgivning. Vidare har du en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta kollegor vid behov.

Övrig information

Start: Mars
Plats: Göteborg, Gårda
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3607001