Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rådgivare/Innesäljare av Solceller till E.ON i Malmö jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rådgivare/Innesäljare av Solceller till E.ON i Malmö på Uniflex

Rådgivare/Innesäljare av Solceller till E.ON i Malmö

Uniflex Ospecificerad arbetsort, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
E.ON - Europas största solcellsinstallatör. Detta är en fantastisk chans att få göra avtryck i karriären och att få vara med och bygga upp ett helt nytt säljteam från grunden. Du kommer jobba med solceller som verkligen ligger i tiden och som kommer ha en stor roll i framtidens omställning mot en hållbar energiförsörjning. Att arbeta för E.ON är att representera ett företag med sunda värderingar och som ligger i framkant både som arbetsplats, företag och varumärke. Om tjänsten Du blir anställd hos Uniflex Bemanning och sedan uthyrd till E.ON under 6 månader. Vid bra prestationer finns det mycket goda möjligheter till fast anställning direkt på E.ON efter detta! Startdatum är 2022-01-10, vilket är ett måste, då projektet börjar med gemensam introduktion och utbildning för hela Teamet! Lönen består av en fast del och en rörlig provisionsdel Arbetstiderna är måndag-fredag, kontorstider Som Rådgivare/Säljare av solceller mot främst privatmarknaden, blir du en nyckelperson hos ett fantastiskt team inom E.ONs satsning mot en hållbar energiomställning. Tjänsten innebär huvudsakligen att vägleda och sälja E.ONs solcellsinstallationer till privatpersoner och mindre företag. För att uppnå gemensamt uppsatta resultat- och kvalitetsmål, krävs god vana av att jobba snabbt och effektivt med olika digitala system. Kundservice med både noggrannhet och effektivitet är avgörande och din ansvarskänsla för god kundupplevelse är alltid 100%. Till ditt stöd har du en mycket kompetent organisation i form av kunniga och hjälpsamma medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för att ge kunderna en trygg och bra solcellsinstallation. Du kommer att ledas av ett team med mycket entreprenörskap och lång erfarenhet av sälj- och marknadskunnande och som gärna delar med sig av sin kunskap. Hos både Uniflex och E.ON är jämställdhet och mångfald en självklarhet för en attraktiv och berikande arbetsplats. Därför ser vi gärna en stor mångfald och variation bland de sökande. E.ON erbjuder dig: •ett Team som värnar om varandra och utvecklas tillsammans. •en viktig roll med ansvar och möjlighet att göra avtryck och skapa framgång •en gedigen introduktion och utbildning •varierande och stimulerande arbetsuppgifter •en kompetenspräglad, öppen och förbättringsdriven arbetsmiljö •ett roligt jobb med mycket skratt och glädje E.ON strävar alltid efter att ligga i framkant inom frågor som rör hållbarhet, miljö, inkludering och mångfald. Deras mål är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen.

Personliga egenskaper
OM DIG - ERFARENHETER & EGENSKAPER Vi tror att du tidigare jobbat inom försäljning av lite större investeringar. I dina tidigare säljroller har arbetet inneburit en kombination av teknisk rådgivning och kundkontakt där ditt servicetänk, engagemang och förtroendegivande sätt varit en stor del av din framgång. Av erfarenhet vet du att ordning och reda är oerhört viktigt för att vara framgångsrik i säljarbetet. Dock ser vi alltid att driv, engagemang och viljan att lära är dina allra viktigaste egenskaper. Viktiga erfarenheter och kvalifikationer: - Minst ett par års erfarenhet av uppsökande B2C försäljning - Kunnande och erfarenhet av försäljningsarbete inom lite större investeringar - Gott renommé och dokumenterat goda säljresultat - Mycket bra svenska i tal och skrift - Gärna erfarenhet eller intresse av framtidens energilösningar - B-körkort och möjlighet att i framtiden resa i tjänsten. SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR: • En person som man uppfattar som väldigt förtroendeingivande, ansvarstagande och pålitlig • Nyfikenhet, mod och ansvarskänsla för att lyckas nå uppsatta mål. • Förändringsbenägen. • Ett öppet, initiativrikt, socialt och serviceinriktat förhållningssätt. • En naturlig fallenhet för struktur, samtidigt som du gillar högt tempo och att ha flera bollar i luften. • Förmåga och vilja att samarbeta för att driva saker framåt • Stark egen initiativförmåga och drivkraft som du gärna delar med dig av • Har ett gott humör, en positiv syn på livet och en tro på att det mesta i livet är ogjort Känner du att den här rollen passar dig? Då ser vi fram emot din ansökan, bestående av CV samt personligt brev så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55965