Jobbet Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Västerås publicerad av Ludvig & Co

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 

  • Uppdragsansvar och kundansvar
  • Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
  • Tillsammans med kollegor revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Martin Odensten berättar:

I Västerås är vi nu i en expansionsfas och söker dig som vill bli en del av vårt energifyllda team och växa tillsammans med oss!

På kontoret i Västerås blir du en del av ett framgångsrikt team på 17 medarbetare. Som grupp värdesätter vi ärlighet, öppenhet och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetssätt med mycket engagemang i det vi gör. Som ledare drivs jag av engagemang och tillväxt och förväntar mig ansvarstagande samt ett stort engagemang av mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera hundra anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du

  • Akademisk utbildning inom ekonomi
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Väl insatt i ekonomisystemet Fortnox och dess interaktioner
  • Tidigare arbetat i en konsulterande roll

Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta kontorschef Martin Odensten; martin.odensten@ludvig.se, tel. 070-3385010 eller biträdande kontorschef Cecilia Nordling; cecilia.nordling@ludvig.se, tel. 070-3231337

Vi ser fram emot din ansökan!  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom

Referens

498_GS_LRFkonsult032013

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till