Jobbet Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Umeå publicerad av Ludvig & Co

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 

  • Uppdragsansvar och ev. kundansvar
  • Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
  • Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning

Därför kommer du trivas hos oss

Biträdande kontorschef Marianne Näslund berättar:

På kontoret i Umeå är vi idag 27 medarbetare, du blir en del av ett rådgivningsteam på 11 medarbetare. Som grupp värdesätter vi teamwork och öppenhet och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av nyfikenhet och glädje och förväntar mig engagemang av mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har medarbetare på 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande. Vi möter varje dag företagare inom alla branscher, enmansföretag såväl som stora bolag med flera hundra anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du

  • Akademisk utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av att upprätta bokslut, årsredovisning och deklaration
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Tidigare arbetat i en konsulterande roll, inom service eller liknande erfarenhet

Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund. Vi har just nu ett behov av rådgivare som kan upprätta bokslut, årsredovisning och deklaration så denna kunskap vill vi gärna att du har med dig när du börjar hos oss. 

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta biträdande kontorschef marianne.naslund@ludvig.se eller tel. 090-10 80 59.

Vi ser fram emot din ansökan!  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom

Referens

487_GS_LRFkonsult032013

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till