Jobbet Teknisk koordinator / Försäljning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk koordinator / Försäljning publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för teknik? Har du funderat på hur du kan kombinera dina tekniska kunskaper med kundkontakt? Den här tjänsten passar dig som letar efter en arbetsplats där ditt tekniska kunnande får växa.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos UCS Industrial IT.

Om företaget

UCS Industrial IT arbetar med IT-produkter speciellt anpassade för industrimiljö. Företaget arbetar inom två segment; en där de bygger maskiner och datorer specifikt anpassade efter kundens behov och en så kallad industriell retail där de säljer färdig, hållbar hårdvara anpassad till industriella miljöer. UCS har ett brett kundregister i skilda branscher världen över såsom inom medicinsk teknik, rymdteknologi och bilindustrin. Företaget är ett dotterbolag till United Computer Systems in Scandinavia som har funnits sedan 1993. På UCS Industrial IT arbetar idag tolv personer där tre arbetar i en säljande roll, med en kultur som präglas av en lättsam stämning och en platt organisation.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare arbetar du med kundrelationer inom segmentet industriell retail, vilket innebär produkter såsom datorer, skärmar och iPads. Du får en introduktion anpassad till din erfarenhet och person där du sedan får löpande handledning av dina kollegor. I ditt arbete ringer du och bokar in dig på möten hos möjliga kunder där du tar reda på kundens behov och presenterar företagets produkter. I dina samtal med kund använder du dina tekniska kunskaper för att skapa förutsättningar för en relation.

Formella krav

• Gymnasial utbildning, troligtvis inom teknik/IT/industri • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Meriterande med kunskaper i engelska • B-körkort • Meriterande med erfarenhet av kundkontakt Vi tror att du som söker har en teknisk förståelse och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som UCS:s produkter kan åstadkomma för kundens verksamhet. Som person är du resultatfokuserad där du motiveras av att nå uppsatta mål och jobbar för att utvecklas i din roll. Du har god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Vidare tar du ägandeskap för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera, prioritera och genomföra ditt arbete självständigt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Linköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: rådgivare, koordinator, säljare, teknisk säljare, teknik, IT, dator, industri, kundservice, butiksmedarbetare, försäljning, heltid, Linköping, Östergötland

Referens

2703201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till